Hans Kamperman.
Volledig scherm
Hans Kamperman. © Theo kock

Groenlose ondernemer offert zich op voor medicinale wietolie

GROENLO - Hans Kamperman uit Groenlo heeft zijn vijf met zorg gekweekte hennepplanten door de politie in beslag zien nemen. Daarnaast zat hij twee nachten in een politiecel.

„Het ergste vind ik dat de oogst verloren is gegaan zodat ik zieke mensen niet van medicinale wietolie kan voorzien", zegt Kamperman. „Ik ben niet zielig, wist dat ik risico nam, maar ik hoop dat ik niet voor niets een offer breng."

Legalisatie
Daarmee doelt de idealistisch ingestelde ondernemer op legalisatie van hennepteelt, zodat de medicinale wietolie in alle openheid aan bijvoorbeeld kankerpatiënten kan worden toegediend. „Maar dan moeten alle natuurgenezers en homeopathie-artsen wel een keer samen een vuist maken, anders blijft het in de achterkamertjessfeer hangen."

In bovenstaand filmpje wordt de geneeskundige kracht van wietolie uitgelegd.

THC geneest kanker en vele andere aandoeningen. Kijk deze film voor wat overtuiging, hoe zelf het medicijn te maken en krijg een indruk van het waarom dit niemand vertelt wordt. Waarom in godsnaam iedereen vergiftigen met chemo's als een plant je kan genezen??!! Inderdaad, je raad het al... Kanker veroorzaakt drama na drama, steeds meer.. Iedereen verliest er wel iemand aan, iedereen blijft maar geld geven voor onderzoek.. Maar de simpele oplossing? Die wordt al jarenlang achter gehouden!! Nederlands ondertiteld / NL subs
  1. Rekken reageert rustig op tijdelijke opvang verslaafden bij tbs-kliniek

    Rekken reageert rustig op tijdelijke opvang verslaafden bij tbs-kliniek

    REKKEN - Het maakt nogal verschil. 30 verslaafden die hun leven weer op de rails willen krijgen, zijn geen ontheemde 750 vreemdelingen. Een informatieavond van de gemeente Berkelland bij het Johannes Wierhuis van Tactus Verslavingszorg, over tijdelijk gebruik van bijgebouwen bij de ex-tbs-kliniek, verloopt zonder dat de vlam in de pan slaat. Tactus pakt het dan ook tactischer aan dan destijds het COA, zou je kunnen concluderen.