Volledig scherm
© GinoPress B.V.

Bijna €30.000 aan vorderingen geïnd door Belastingdienst tijdens verkeerscontrole in Almelo

ALMELO - De politie heeft in samenwerking met de Belastingdienst donderdagmiddag in Almelo een grootscheepse verkeerscontrole gehouden. Er is door de Belastingdienst onder andere maar liefst 28.218 euro aan openstaande vorderingen geïnd. 

Bij de controle zijn 'zoveel mogelijk auto's die Almelo in en uit kwamen via de Henriëtte Roland Holstlaan gecontroleerd', laat politie Almelo via Facebook weten. In totaal hebben 26 bestuurders een bekeuring gekregen. Dit onder meer voor rijden zonder rijbewijs, rechts inhalen en bellen achter het stuur. Er is in totaal voor 206 euro aan openstaande boetes geïnd. 

De Belastingdienst heeft beslag gelegd op 41 voertuigen, waarvan er dertien daadwerkelijk in beslag zijn genomen. 

  1. Naar Almelo in De Blauwe Engel: ‘Deze trein is een fenomeen'
    Play

    Naar Almelo in De Blauwe Engel: ‘Deze trein is een fenomeen'

    ZWOLLE/ALMELO – De historische trein De Blauwe Engel tufte dinsdag van het Spoorwegmuseum in Utrecht naar Almelo. Daar doet de antieke trein de komende weken dienst als decorstuk in de musical Het Verzet Kraakt. Aan boord zaten onder meer acteurs, het Overijsselse college van Gedeputeerde Staten, Peter Paul de Winter (Spoorwegmuseum), Susi Zijderveld (NS) en producent Gerard Cornelisse van de musical. Onze verslaggever Jadrike Boels reisde een stukje mee.

Almelo e.o.