Volledig scherm
© Dolf Ruesink

Twentse restaurants geven 'geheime recepten' prijs

BORNE - Hoe maak je thuis een perfecte steak tartaar, carpaccio of champignons in bierbeslag? Het woensdag verschenen kookboek ' Kijkje in de keuken' geeft er antwoord op. Chefkoks van 25 Twentse restaurants onthullen in het 158 pagina's dikke boek - met receptuur en bereidingswijze - hun favoriete gerechten.

Initiatiefnemer Bas aan de Stegge uit Hengelo bood woensdagavond bij Dorset in Borne de eerste exemplaren aan. De deelnemende restaurants kregen allemaal een boek. 'Kijkje in de keuken' bevat 50 recepten en is vanaf deze week in de boekhandel te koop.

Volledig scherm
© Dolf Ruesink
  1. Ouders De Esch in Borne willen sfeer niet verpesten met acties

    Ouders De Esch in Borne willen sfeer niet verpesten met acties

    BORNE - De suggestie om zelf een school op te richten is nog niet helemaal van de baan. Maar erg waarschijnlijk is het ook niet, gezien de velen haken en ogen die daarmee gepaard gaan. Als basisschool de Esch uiteindelijk toch sluit en opgaat in Integraal Kindcentrum (IKC) ’t Iemenschelf in Borne, zal de werkgroep tegen sluiting van De Esch het nakijken hebben. Tot die tijd blijven de verzamelde ouders in de werkgroep zich verzetten tegen sluiting.

Hengelo e.o.