Volledig scherm

Agelo viert feestje in nieuwe gemeenschapsruimte

AGELO - De inwoners van Agelo staan vrijdag stil bij de realisatie van een nieuwe gemeenschapsruimte in basisschool 'n Boaken in Agelo. Ook wordt tijdens de bijeenkomst aandacht besteed aan de herinrichting van de kern

De gemeenschapsruimte moet gebruikt gaan worden door jong en oud. Ook de openbare ruimte aan de voorkant van de school is heringericht en voorzien van onder meer een jeu de boulesbaan. Op die manier draagt het sterk bij aan de leefbaarheid van de kern.

Ook het stukje Agelo bij cafe Groot-Agelo is aangepakt zodat passanten meer het idee hebben dat ze een kern passeren.

De Buurtschapsraad die de plannen initieerde, heeft nog meer plannen. Zo moet ook de openbare ruimte aan de achterkant van de school aangepakt worden. Ook worden vrijwilligers gezorgd die er voor moeten zorgen dat de omgeving van de school netjes blijft.

Oldenzaal e.o.