article
1.6334551
Pal aan het Kanaal Almelo de Haandrik - bij de ophaalbrug in Vriezenveen - is Grand Café Seven in de maand september de plek waar u - met een prachtig uitzicht - kunt genieten van het lezersmenu.
Lezersmenu september 2016 - Grand Café Seven
Pal aan het Kanaal Almelo de Haandrik - bij de ophaalbrug in Vriezenveen - is Grand Café Seven in de maand september de plek waar u - met een prachtig uitzicht - kunt genieten van het lezersmenu.
http://www.tubantia.nl/doe-mee/lezersmenu/lezersmenu-september-2016-grand-caf%C3%A9-seven-1.6334551
2016-09-02T15:33:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6334560.1472830275!image/image-6334560.jpg
Lezersmenu
Home / Doe Mee / Lezersmenu / Lezersmenu september 2016 - Grand Café Seven

Lezersmenu september 2016 - Grand Café Seven

Foto's
4
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Fotograaf
    • Afbeelding
      Fotograaf
    • Afbeelding
      Fotograaf
    • Afbeelding
      Fotograaf
    Pal aan het Kanaal Almelo de Haandrik - bij de ophaalbrug in Vriezenveen - is Grand Café Seven in de maand september de plek waar u - met een prachtig uitzicht - kunt genieten van het lezersmenu.

    Grand Café Seven, vorig jaar juni geopend, wil zo toegankelijk mogelijk zijn voor een breed publiek. Het interieur van het horecapand is van bruin naar licht gegaan met veel moderne meubelen van steigerhout.

    Visitekaartje
    Jeffrey Bakker en Bas Winkel willen met het lezersmenu een visitekaartje afgeven. Gasten kunnen zowel in het restaurant als op het overdekte en verwarmde terras dineren. Als binnenkomer krijgt u een in de steenoven gebakken Flaquette (rond broodje) met een truffelmayonaise.

    Voorgerecht
    Carpaccio Old School is het smaakvolle voorgerecht. Heerlijk rauw dungesneden rundvlees met een huisdressing van basilicum en peterselie uit de educatieve kruidentuin. Gegarneerd met krokant Sevenbrood van de plaatselijke bakkerij Van der Goot, een topping van zongedroogde tomaatjes, geraspte oude kaas en een na-zomerse slamix.

    Wijnen
    De wijnen zijn afkomstig van Berghorst & Bos wijnen. Ze zijn van het Italiaanse Cantine de Falco Sas. Bij het voorgerecht past de witte Ferus Salento Chardonnay (2015), terwijl de rode Negroamaro 2016 een uitstekende combinatie vormt bij uw hoofdgerecht: Op de huid gebakken Veluwse boerderij-eendfi let, grove puree van bataat, ingelegde venkel, een gepoft trostomaatje en portjus. Onder leiding van gastheer Xander Oldenkotte zal het bedieningsteam u er gebakken aardappelen en een frisse zoetzure rauwkostsalade bij serveren.

    Dessert
    Panna Cotta staat op de kaart als dessert. Een heerlijk Italiaans dessert met blauwe bessen van de Greftenhoeve met een bol cassis sorbetijs. Als afsluiting een kop koffi e, cappuccino of thee met een huisgemaakte lekkernij.

    GRAND CAFÉ SEVEN
    Kanaalweg Zuid 1
    7671 GD Vriezenveen
    Telefoon: 0546-339996

    Stemmen op het lezersmenu van de maand september kan hier.