Volledig scherm
© TC Tubantia

7 inbraken in 1 weekend in Hengelo

HENGELO - Afgelopen weekend hebben er zeven inbraken plaatsgevonden Hengelo. Er werd ingebroken in drie horecazaken, een hoveniersbedrijf, twee woningen en een scooter werd ontvreemd.

Bij een cafetaria aan de Krabbenbosweg werd zondag geld gestolen. In de Tuindorpstraat, in dezelfde buurt, was het diezelfde ochtend twee keer raak. Bij een dansschool bleef het bij een poging. Ook een andere horecazaak in de Tuindorpstraat kreeg ongewenst bezoek. De politie kan nog niet zeggen of daarbij iets is weggenomen.

Vorige week
Afgelopen vrijdag werd op klaarlichte dag ingebroken in een woning aan de Anna Rijnstraat. De daders doorzochten de woning, maar er wordt niets vermist. Tussen vorige week dinsdag en zaterdag sloegen inbrekers hun slag in een woning aan de Enschedesestraat. Ze gingen er vandoor met tv’s, boilers, douchekoppen en lampen.

Tussen vrijdag en zaterdag werd ingebroken bij een hoveniersbedrijf aan de Havenweg. Daarbij werden kettingzagen, bladblazers, een trilplaat en een aggregaat meegenomen.

Scooter
In de nacht van zaterdag op zondag werd aan de H.C Pootstraat een zwarte retro-scooter (merk Viraggio, type Sensa) gestolen. De scooter was op meerdere manieren afgesloten.

Enschede e.o.

poll

Straten in Enschede afvalvrij: gemeentezaak of burgerplicht?

Straten in Enschede afvalvrij: gemeentezaak of burgerplicht?

  • Gemeentezaak! Ze maken het de burgers te moeilijk met diftar (34%)
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het scheiden en weggooien van afval (14%)
  • Het is zowel een verantwoordelijkheid van gemeente als burgers (52%)
2656 stemmen