Volledig scherm
© EPA

Amy Macdonald komt naar Tuckerville 2017

ENSCHEDE - De Schotse zangeres Amy Macdonald gaat optreden tijdens Tuckerville 2017. Het muziekfestival rondom The Common Linnets maakte eerder al bekend dat de bands Triggerfinger, Racoon en Douwe Bob komen optreden. 

Naast de schotse zangeres zijn Marlon Williams, Bökkers,  Howe Gelb, DJ De Rooie Jager en JW Roy Music toegevoegd aan het programma. De laatste namen worden later bekend gemaakt. 

Tuckerville 2014 leek een eenmalig festival op Twentse bodem te blijven, maar keert 2 september terug in Enschede. Dit keer niet in De Grolsch Veste, maar in het Enschedese recreatiegebied Het Rutbeek. 

  1. Burgemeesters in Twente blij dat zij  drugspanden sneller mogen sluiten

    Burgemeesters in Twente blij dat zij drugspanden sneller mogen sluiten

    ENSCHEDE/HENGELO - De mogelijkheden om drugspanden te sluiten worden verruimd en dat grijpen de Twentse burgemeesters met beide handen aan. Nu kan sluiting alleen als er drugs worden aangetroffen of verkocht. Door een nieuw wetsvoorstel van minister Blok volstaat het straks als er apparatuur of producten in huis zijn, die gebruikt worden voor het telen of bereiden van drugs. Denk daarbij aan chemicaliën voor de productie van xtc of apparatuur voor het opzetten van een wietplantage.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.