Volledig scherm
Inbraak bij Albert Heijn in de wijk Twekkelerveld in Enschede © News United

Ravage na inbraak bij Albert Heijn in Enschede

ENSCHEDE - Er is een flinke ravage aangericht bij een inbraak van de Albert Heijn in Enschede. De glazen pui van de winkel en ook een balie waar sigaretten lagen, is vernield. 

De inbrekers hadden het in de nacht van zondag op maandag voorzien op de sigaretten en zijn met onbekende buit vertrokken. De politie heeft na een melding van de inbraak bij de supermarkt in de wijk Twekkelerveld twee verdachten in de omgeving aan kunnen houden. 

De politie is direct een onderzoek gestart. De twee aangehouden personen, gingen er vandoor op een scooter. De politie heeft ze klem kunnen rijden in de Spicastraat.

In september was dezelfde Albert Heijn vestiging al het slachtoffer van een kraak op de geldautomaat. 

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

  1. Burgemeesters in Twente blij dat zij  drugspanden sneller mogen sluiten

    Burgemeesters in Twente blij dat zij drugspanden sneller mogen sluiten

    ENSCHEDE/HENGELO - De mogelijkheden om drugspanden te sluiten worden verruimd en dat grijpen de Twentse burgemeesters met beide handen aan. Nu kan sluiting alleen als er drugs worden aangetroffen of verkocht. Door een nieuw wetsvoorstel van minister Blok volstaat het straks als er apparatuur of producten in huis zijn, die gebruikt worden voor het telen of bereiden van drugs. Denk daarbij aan chemicaliën voor de productie van xtc of apparatuur voor het opzetten van een wietplantage.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.