article
1.6396124
BOEKELO - Eén van de grootste paardentopsport evenementen van Nederland. Dat is Military Boekelo-Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau.
Speciaal voor lezers: 2 unieke acties bij Military Boekelo-Enschede
BOEKELO - Eén van de grootste paardentopsport evenementen van Nederland. Dat is Military Boekelo-Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau.
http://www.tubantia.nl/extra/tubantia-club/speciaal-voor-lezers-2-unieke-acties-bij-military-boekelo-enschede-1.6396124
2016-09-16T04:01:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6396137.1473954966!httpImage/image-6396137.jpg
Club pagina,paardensport,Military,Boekelo
Tubantia Club
Home / Extra / Tubantia Club / Speciaal voor lezers: 2 unieke acties bij Military Boekelo-Enschede

Speciaal voor lezers: 2 unieke acties bij Military Boekelo-Enschede

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  BOEKELO - Eén van de grootste paardentopsport evenementen van Nederland. Dat is Military Boekelo-Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau.

  De setting is een prachtig gebied, dat slechts één keer per jaar toegankelijk is voor publiek. Beroemde paarden en hun ruiters galopperen hier met een bloedsnelheid aan u voorbij. U voelt de grond dreunen. Ook dit jaar verschijnt de wereldtop aan de start van de beroemde Military; paardensport van internationaal allure. Voor onze lezers zijn er maar liefst twee unieke Tubantia Club-acties rondom de Military Boekelo-Enschede.

  Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste military’s. Meer dan 60.000 bezoekers willen ieder jaar dit prachtige evenement bijwonen, een unieke en enerverende belevenis.

  Natuurlijk staat ieder jaar de sport centraal tijdens Military Boekelo-Enschede . Het evenement behoort tot de beste van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn. Ieder jaar kent het startveld een aantal Olympisch medaillewinnaars en internationale kampioenen. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours, ontworpen door Olympisch designer Sue Benson, maar ook de Oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry. “We zijn dan ook geweldig trots dat het evenement reeds meerdere keren door de sporters is uitgeroepen tot de beste Military ter wereld”.

  Hoogtepunt
  Voor velen is de spectaculaire Crosscountry op zaterdag het hoogtepunt. En na de spanning van de race volgt ontspanning; stevige (bok)bieren, mooie wijnen en goed eten, dat in de buitenlucht nog beter smaakt.

  De Military is veel méér dan alleen paardensport. Het is genieten van een week vol joie de vivre. Alles kan, niets moet. Flaneren en bewonderen, zien en gezien worden, kijken en genieten. Niet alleen de wedstrijd blijkt jaarlijks weer de grote trekpleister.

  Struinen door een gebied dat slechts één keer per jaar wordt opengesteld voor publiek. Leuke aankopen doen en nieuwe fashion en lifestyle trends ontdekken op de zeer uitgestrekte Military Herfst - Fair. Meer dan 100 standhouders verleiden de bezoeker met exclusieve sieraden, auto’s, kunst, wellness etc. met als traditioneel hoogtepunt de Military Classic Night - Fair. Dit alles natuurlijk onder het genot van verleidelijke bieren, prachtig wijnen en een keur aan finger food tot à la carte.

  Voor onze lezers zijn er maar liefst 2 unieke Tubantia Club-acties.

  Military Boekelo-Enschede

  1.Kortingsactie

  Wanneer: Zaterdag 8 oktober

  Prijs: €20,- (reguliere kassaprijs € 27,50)

  Kinderen t/m 12 jr. gratis (reguliere kassaprijs 4 t/m 12 jr. € 5,-)

  Bestel uw tickets: www.military-boekelo.nl/tubantia met kortingscode: clubkorting

  Programma Zaterdag 8 oktober

  Grand Café 'De Ruif' : 07.00 - 24.00 uur
  Crosscountry : 09.00 - 16.30 uur
  Herfst-Fair : 09.00 - 17.00 uur

  (meer info over de Military Boekelo op www.military-boekelo.nl )

  2.Club-Arrangement

  Op vrijdag 7 oktober mogen wij 100 lezers ontvangen in de Membersclub. Onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers zal de voorzitter van de military vertellen over dit bijzondere evenement en krijgen we bezoek van één van de topruiters.

  Daarna nemen we u mee in twee kleinere groepen voor een uniek kijkje achter de schermen. De rest van de dag kunt u genieten van de Herfstfair en de diverse activiteiten op het evenemententerrein. U ontvangt bovendien een leuke goodiebag namens Tubantia en Military Boekelo-Enschede.

  Club-arrangement:

  • Exclusieve ontvangst in de Membersclub
  • Inclusief 2 consumpties + iets lekkers
  • Goodiebag
  • Bezoek van een topruiter
  • Kijkje achter de schermen
  • Bezoek aan de Herfst-Fair

  Wanneer: Vrijdag 7 oktober 14:00 uur

  Prijs: €17,50

  Bestel uw tickets: www.tubantia.nl/military2016