article
1.6576472
ENSCHEDE - Lezers van De Twentsche Courant Tubantia kunnen in de kerstvakantie met veel voordeel naar de 21e editie van Circusfestival Enschede. Er is een speciale voorstelling op dinsdag 27 december.
Speciale voorstelling Circusfestival Enschede voor lezers Tubantia
ENSCHEDE - Lezers van De Twentsche Courant Tubantia kunnen in de kerstvakantie met veel voordeel naar de 21e editie van Circusfestival Enschede. Er is een speciale voorstelling op dinsdag 27 december.
http://www.tubantia.nl/extra/tubantia-club/speciale-voorstelling-circusfestival-enschede-voor-lezers-tubantia-1.6576472
2016-10-28T04:02:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6576654.1477493350!image/image-6576654.JPG
Tubantia Club
Home / Extra / Tubantia Club / Speciale voorstelling Circusfestival Enschede voor lezers Tubantia

Speciale voorstelling Circusfestival Enschede voor lezers Tubantia

Foto's
1
Reacties
Reageer
  ENSCHEDE - Lezers van De Twentsche Courant Tubantia kunnen in de kerstvakantie met veel voordeel naar de 21e editie van Circusfestival Enschede. Er is een speciale voorstelling op dinsdag 27 december.

  Acrobaten, jongleurs, paarden, clowns en trapezeartiesten van hoog niveau: de wereldtop op circusgebied komt ook deze kerstvakantie naar Enschede.

  Expo Twente
  Van 24 tot en met 30 december is Expo Twente omgebouwd tot een knusse circustent voor het jaarlijkse Circusfestival. Lezers van deze krant kunnen gebruikmaken van exclusieve korting. Voor de speciale Tubantia-voorstelling op dinsdag 27 december - om 19.30 uur – betaalt u slechts 12,50 euro per kaart, in plaats van de gemiddelde verkoopprijs van 30 euro.

  Traditie
  ,,Het Circusfestival bestaat 21 jaar. Bram van der Weide heeft dit evenement gecreëerd en wij zijn trots dat wij deze Enschedese traditie mogen voortzetten”, vertelt kersverse directeur Emmanuel Horwood. Wie wint dit jaar de Gouden Artiest? De acts die naar Twente reizen, zijn niet de minste.

  Snelste jongleur ter wereld
  ,,We hebben een topprogramma geboekt. Zo komt de snelste jongleur ter wereld, Mario Berousek uit Tsjechië, voorbij. Zijn record staat zelfs in het Guinness Book of Records. Duo Camadi tart in de nok van de tent de zwaartekracht met hun spannende koorddans-act en Peter Balder brengt, samen met zijn honden, een komisch nummer. Alle acts worden, zoals elk jaar, begeleid door een groot live-orkest.”

  Verder is er een vrijheidsdressuur met Andalusische hengsten en neemt Natascha Iarz haar exotische dieren mee. En dat is nog niet alles, weet Horwood. ,,Naast bovengenoemde artiesten staan op en rond de piste nog eens vijftig medewerkers klaar om u een prachtige voorstelling te bezorgen.”

  Circusfestival Enschede
  27 december, 19.30 uur
  Tickets kosten 12,50 euro
  Voor meer informatie en bestellink: www.tubantia.nl/circusfestival2016.

  Maximaal 6 kaarten per bestelling. Restitutie op reeds gereserveerde kaarten is niet mogelijk.