Zo ligt de Markt in Haaksbergen er al jaren bij: rechts het 'gat in de Markt' waarover de gemeente nu met één partij in gesprek is. Links de voormalige locatie Pathoni.
Volledig scherm
Zo ligt de Markt in Haaksbergen er al jaren bij: rechts het 'gat in de Markt' waarover de gemeente nu met één partij in gesprek is. Links de voormalige locatie Pathoni. © Annina Romita

Achtergrond | Ommezwaai 'gat in de Markt' leidt tot onbegrip in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Ze zijn verbaasd, maar bovenal strijdlustig. De Haaksbergse vastgoedeigenaar Ben Roerink, zijn adviseur August Pot en de vastgoedmedewerker van Lidl begrijpen niet waarom hun supermarktplan aan de Markt door de gemeente Haaksbergen in de ijskast is gezet.

Gebruik je de app van Tubantia? Lees dan HIER verder

  1. ‘Achtervolgingen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ‘Ach­ter­vol­gin­gen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ENSCHEDE - De politie had deze week onder meer drie waarschuwingsschoten nodig om een einde te maken aan twee achtervolgingen op hoge snelheid. Zaterdagavond in Almelo, omdat een automobilist - onder invloed en zonder rijbewijs - vluchtte en daarbij een politieauto en meerdere stilstaande voertuigen ramde. En maandagavond in Haaksbergen, toen de bestuurder van een busje met valse kentekenplaten er vandoor ging. Bij beide achtervolgingen waren mensenlevens in gevaar, van betrokken dienders en omstanders.

Enschede e.o.