Volledig scherm
© News United / 112 achterhoek-nieuws

Auto in sloot na aanrijding bij Aalten

AALTEN - Twee auto's zijn vrijdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Ziverberkendijk in Aalten. De inzittenden worden ter plekke door een ambulance op letsel gecontroleerd.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur, toen de twee auto's elkaar niet opmerkten op de kruising van de Zilverberkendijk met de Boterdijk. Bij de aanrijding hebben beide auto's flinke schade opgelopen. Eén van de twee auto's kwam door de botsing in de naastgelegen sloot terecht.

De inzittende, waaronder een kind, worden door de ambulance gecontroleerd. Het is nog niet bekend of er ook iemand mee moet naar het ziekenhuis.

  1. ‘Achtervolgingen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ‘Ach­ter­vol­gin­gen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ENSCHEDE - De politie had deze week onder meer drie waarschuwingsschoten nodig om een einde te maken aan twee achtervolgingen op hoge snelheid. Zaterdagavond in Almelo, omdat een automobilist - onder invloed en zonder rijbewijs - vluchtte en daarbij een politieauto en meerdere stilstaande voertuigen ramde. En maandagavond in Haaksbergen, toen de bestuurder van een busje met valse kentekenplaten er vandoor ging. Bij beide achtervolgingen waren mensenlevens in gevaar, van betrokken dienders en omstanders.

Enschede e.o.