Volledig scherm

GGH praat opnieuw met centrumbezoekers over invulling Markt Haaksbergen

HAAKSBERGEN - De GGH staat zaterdag opnieuw op de Markt in Haaksbergen om met centrumbezoekers te praten over de invulling van het plein.

Al eerder stond Joep Oude Groen met zijn fractie GGH op de Markt om naar de mening van Haaksbergenaren over de invulling van het 'gat in de Markt' te vragen. Die actie leverde 200 handtekeningen op. 182 krabbels die pleiten voor de komst van een supermarkt en achttien tegen.

Met zijn fractie legt hij zaterdag opnieuw zijn oor te luisteren bij inwoners. Daarbij is Oude Groen geïnteresseerd in hoe jong en oud denken over eventuele horeca aan de Markt. Wie zijn of haar mening wil delen kan zich zaterdag tussen 11.00 en 12.30 uur vervoegen bij de GGH-fractie op De Kalter en van 12.45 tot 14.00 uur bij de fractie op de Markt.

  1. ‘Achtervolgingen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ‘Ach­ter­vol­gin­gen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ENSCHEDE - De politie had deze week onder meer drie waarschuwingsschoten nodig om een einde te maken aan twee achtervolgingen op hoge snelheid. Zaterdagavond in Almelo, omdat een automobilist - onder invloed en zonder rijbewijs - vluchtte en daarbij een politieauto en meerdere stilstaande voertuigen ramde. En maandagavond in Haaksbergen, toen de bestuurder van een busje met valse kentekenplaten er vandoor ging. Bij beide achtervolgingen waren mensenlevens in gevaar, van betrokken dienders en omstanders.

Enschede e.o.