Volledig scherm
© Emiel Muijderman

Informatieavond over drugsgebruik Haaksbergse jongeren

HAAKSBERGEN - Loes, politie en jongerenwerkers van Skillz willen het drugsgebruik onder jongeren in Haaksbergen bespreekbaar maken. Dat onderwerp moet uit de taboesfeer vinden gemeente en partners en de inloopavond die dinsdagavond wordt gehouden moet daar aan bijdragen.

De bijeenkomst over het drugsgebruik vindt plaats in de Noaberpoort in het gemeentehuis. De vrije inloop is van 18.30 tot 20.30 uur. Iedereen die meer informatie wil over het onderwerp is van harte welkom. Volgens de gemeente moeten bewustwording en een open communicatie ervoor zorgen dat het drugsgebruik in Haaksbergen wordt teruggebracht.

  1. ‘Achtervolgingen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ‘Ach­ter­vol­gin­gen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ENSCHEDE - De politie had deze week onder meer drie waarschuwingsschoten nodig om een einde te maken aan twee achtervolgingen op hoge snelheid. Zaterdagavond in Almelo, omdat een automobilist - onder invloed en zonder rijbewijs - vluchtte en daarbij een politieauto en meerdere stilstaande voertuigen ramde. En maandagavond in Haaksbergen, toen de bestuurder van een busje met valse kentekenplaten er vandoor ging. Bij beide achtervolgingen waren mensenlevens in gevaar, van betrokken dienders en omstanders.

Enschede e.o.