Volledig scherm

Jeugdteams TVO Beckum en Hoeve Vooruit gaan samen voetballen

SINT ISIDORUSHOEVE – TVO Beckum en Hoeve Vooruit delen vanaf volgens voetbalseizoen samen een juniorenteam.

Voorzitter Ludwig ten Broeke van Hoeve Vooruit wil de jeugdafdelingen van zijn club en TVO Beckum samenvoegen. Het is volgens hem beter dat de clubs samen optrekken. Volgend seizoen wordt al een combinatie-elftal van junioren onder 15 jaar (voormalige C-jeugd) gevormd. Daarna zal volgens Ten Broeke de samenwerking gestalte krijgen.

Spelerstekort
"Het is beter dat we met TVO uiteindelijk een gezamenlijke jeugdafdeling gaan vormen. Daardoor kunnen we meer jeugdteams aan de competitie mee laten doen. Op dit moment hebben wij bijvoorbeeld geen elftallen onder 13 (voormalige D-jeugd) en onder 19 (voormalige A-jeugd)", zegt Ten Broeke.

Senioren
De samenwerking geldt alleen voor de jeugdafdeling. In de seniorentak speelt het probleem van spelerstekort niet.

  1. ‘Achtervolgingen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ‘Ach­ter­vol­gin­gen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ENSCHEDE - De politie had deze week onder meer drie waarschuwingsschoten nodig om een einde te maken aan twee achtervolgingen op hoge snelheid. Zaterdagavond in Almelo, omdat een automobilist - onder invloed en zonder rijbewijs - vluchtte en daarbij een politieauto en meerdere stilstaande voertuigen ramde. En maandagavond in Haaksbergen, toen de bestuurder van een busje met valse kentekenplaten er vandoor ging. Bij beide achtervolgingen waren mensenlevens in gevaar, van betrokken dienders en omstanders.

Enschede e.o.