Volledig scherm
© News United / Gijs Huiskes

Metershoge ooievaarsnesten naast café Het Stuupke in Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Een ooievaarsbord voor een huis is niet zo bijzonder, maar een 45 meter hoog ooievaarsnest is een ander verhaal. Bij café Het Stuupke in Haaksbergen zijn twee metershoge masten geplaatst, met een ooievaar in de top.

De masten zijn er neergezet om Dries te verwelkomen, de pasgeboren zoon van café-eigenaar Robert Overbeek. De horecaman heeft over versieringen bij zijn kroeg niet te klagen. Naast de ooievaarsnesten zijn er meerdere borden bij het café geplaatst en staat er een enkele meters grote opblaasbare baby.

  1. ‘Achtervolgingen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ‘Ach­ter­vol­gin­gen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ENSCHEDE - De politie had deze week onder meer drie waarschuwingsschoten nodig om een einde te maken aan twee achtervolgingen op hoge snelheid. Zaterdagavond in Almelo, omdat een automobilist - onder invloed en zonder rijbewijs - vluchtte en daarbij een politieauto en meerdere stilstaande voertuigen ramde. En maandagavond in Haaksbergen, toen de bestuurder van een busje met valse kentekenplaten er vandoor ging. Bij beide achtervolgingen waren mensenlevens in gevaar, van betrokken dienders en omstanders.

Enschede e.o.