Gemeentehuis Haaksbergen
Volledig scherm
Gemeentehuis Haaksbergen © Emiel Muijderman

Spreekuur in Haaksbergen met wethouder stopt

HAAKSBERGEN - Slechts zeven inwoners van Haaksbergen kwamen het afgelopen jaar op spreekuur bij de wethouders. De proef met het maandelijks spreekuur wordt dan ook beëindigd.

"We zijn hiermee begonnen omdat we signalen kregen dat inwoners en ondernemers soms een drempel ervaren als het gaat om het maken van een afspraak met ons", zegt wethouder Annette Nijhuis. "Maar kennelijk voorziet een dergelijk spreekuur niet in een dringende behoefte." De mogelijkheid een afspraak te maken met de wethouders blijft bestaan.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

  1. ‘Achtervolgingen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ‘Ach­ter­vol­gin­gen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ENSCHEDE - De politie had deze week onder meer drie waarschuwingsschoten nodig om een einde te maken aan twee achtervolgingen op hoge snelheid. Zaterdagavond in Almelo, omdat een automobilist - onder invloed en zonder rijbewijs - vluchtte en daarbij een politieauto en meerdere stilstaande voertuigen ramde. En maandagavond in Haaksbergen, toen de bestuurder van een busje met valse kentekenplaten er vandoor ging. Bij beide achtervolgingen waren mensenlevens in gevaar, van betrokken dienders en omstanders.

Enschede e.o.