Volledig scherm
© Jurriaan Balke/fotomeulenhof

Video | Thomas Berge laat tatoeage zetten in Geldrop

GELDROP - Een bijzondere klant voor de Geldropse tattoo-shop TreasureInk. De zaak in Winkelcentrum De Coevering kreeg vrijdag de in Haaksbergen opgegroeide zanger Thomas Berge (26) over de vloer.

Hij kwam helemaal uit Vinkeveen, speciaal voor een tatoeage van 'Tattoo Joey'.

De reis had Berge er graag voor over. "Ik volg het werk van Joey al even en ik vind het te gek. Zelf wil ik al heel lang een sleeve. Een poosje geleden ontving ik via Instagram een berichtje van Joey, met de boodschap dat hij die graag wilde zetten. Ik heb meteen opgebeld om een afspraak te maken."

Thomas Berge liet vrijdag een nieuwe tattoo zetten in Geldrop. Tattoo Joey is de hele dag bezig met een ontwerp van de aartsengel Michael. De zanger is niet de enige die speciaal naar Geldrop komt voor een tattoo. Treasure Ink, de Facebookpagina van Tattoo Joey heeft meer dan 200.000 volgers.
  1. ‘Achtervolgingen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ‘Ach­ter­vol­gin­gen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ENSCHEDE - De politie had deze week onder meer drie waarschuwingsschoten nodig om een einde te maken aan twee achtervolgingen op hoge snelheid. Zaterdagavond in Almelo, omdat een automobilist - onder invloed en zonder rijbewijs - vluchtte en daarbij een politieauto en meerdere stilstaande voertuigen ramde. En maandagavond in Haaksbergen, toen de bestuurder van een busje met valse kentekenplaten er vandoor ging. Bij beide achtervolgingen waren mensenlevens in gevaar, van betrokken dienders en omstanders.

Enschede e.o.