Volledig scherm
Foto: Team Pyrodox

Video | Eerste videoclip dj Pyrodox uit Nijverdal met beelden Dauwpop

NIJVERDAL - De eerste echte, eigen videoclip van de Nijverdalse dj Pyrodox is een feit. Het Amerikaanse platenlabel High Intensity Records heeft de single Reach For The Sky met bijbehorende videoclip woensdagmiddag officieel uitgebracht.

De man achter Pyrodox, Kelvin Bolink, draaide het nummer in elkaar in samenwerking met KLVN Allison.

Dauwpop
Een groot deel van de videoclip is geschoten op de laatste editie van het festival Dauwpop in Hellendoorn. Daar had Bolink de eer om het programma in de dancekuil met veel show af te sluiten. De clip is geproduceerd door het videobedrijf Neyture van Nick Wolterink, afkomstig uit Hellendoorn.

Wolterink gooide enkele jaren geleden hoge ogen met een documentaire over Hellendoorn in de Tweede Wereldoorlog. Hij leverde de film in als profielwerkstuk en behaalde daarmee de maximale score.

Rijzende ster
Pyrodox timmert momenteel flink aan de weg in het dancecircuit. Hij draaide onder meer op de Zwarte Cross, Boulevard Outdoor en ook maakte hij meerdere keren de oversteek naar Engeland. Muzikaal is de Nijverdaller in te delen in het trapgenre. Trap is een mix van dancebeats, raps en synthesizerklanken.

Download for Free: http://smarturl.it/RFTSdownload Download on iTunes: http://smarturl.it/RFTSiTunes Stream on Spotify: http://smarturl.it/RFTSspotify Directed & Produced by Nick Wolterink (NEYTURE) Assistant Director: Wouter Wolfkamp Editor: Nick Wolterink Camera Operators: Arthur de Meijer, Eric Zwiers, Remco Lette & Sybren Planting Drone Operator: Niels Breukelman Camera Assistants: Thijs de Meijer & Floor de Meijer Photographers: Wouter Wolfkamp & Wesley van Zutphen Dancers: Icing On The Cake Team Dauwpop: Frank Satink, Erik Velderman, Frank Sterk, Ruud van Loosbroek, Rob Telgenkamp, Arno Knapen & Carlos Arango Stage Builders: Arno Mulhof, Rene Heuver, Frank Vilters, Bas Telgenkamp, Harrie Boers & Thomas Hendriks Boers Burgerbeurs: Harold De Boer Team AT Bookings: Stefan Bruinsma & Githa Bieks Special Thanks: Xite, Elmar Kelder, Ruben Maris, John Ter Haar, Sleazy Elegance, Kuddedieren, Feest DJ Ruud, Nikki Stegink, Frank van der Lende, Stepherd & Skinto, SBMG & the police officer. rfx car engine, accelerator and switch off by: Willybilly1994 (sound is cutted), licence: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/legalcode ▼ Pyrodox https://www.facebook.com/pyrodoxmusic/ https://www.instagram.com/pyrodoxmusic/ https://twitter.com/pyrodoxmusic https://soundcloud.com/pyrodoxmusic https://www.youtube.com/c/pyrodoxmusicofficial http://www.pyrodoxmusic.com/ ▼High Intensity Records http://www.facebook.com/highintensityrecords http://www.twitter.com/highintenrecs http://www.soundcloud.com/highintensityrecords http://www.youtube.com/highintensityrecords ▼ Follow Trap and Bass YouTube: http://www.youtube.com/trapandbass Facebook: https://www.facebook.com/trapandbass Twitter: https://www.twitter.com/trapandbass Soundcloud: https://www.soundcloud.com/trapandbass Google+: https://plus.google.com/+TrapandBass VK: https://vk.com/trapandbass Instagram: https://instagram.com/trapandbass Website: http://www.trapandbass.com ▼ Want some new Merchandise? https://shop.spreadshirt.com/Trapandbassmerch ▼ Ready to submit your track to Trap and Bass? http://trapandbass.com/x/TNBSUBMIT ▼ Follow our partners Our Record label: https//www.highintensityrecords.com Sell Your Music: https://www.jamvana.com/
  1. Vleesveekeuring in Enter: oog
van de keurmeester ziet alles

    Vleesveekeuring in Enter: oog van de keurmeester ziet alles

    ENTER - Een grote publiekstrekker op de Enterse paarden- en ponymarkt donderdag was onbetwist de vleesveekeuring. Fokkers uit heel Nederland showen hun mooiste koeien, maar de keurmeesters zijn kritisch. Te zwaar op de benen, keihard in de bespiering, goede ronding in de bil, fijn in de huid. Voor de gemiddelde bezoeker bij de vleesveekeuring van de Vleesvee Commissie Enter in het centrum van het dorp, gaat een wereld open. Hier komen fokkers uit het hele land met hun mooiste koeien. In de hoop aan het eind van de dag weer naar huis te gaan met een kampioen of in ieder geval een goede beoordeling. Zo’n 140 koeien van drie stamboeken doen mee aan de keuring: het Franse ras Blonde ’d Aquitaine, Italiaanse Piemontese en het Hollandse Verbeterd Roodbont. Rondom het plein staan de koeien bil aan bil geduldig te wachten op een bed van dik stro. In het midden van het plein zijn de drie ringen waar de verschillende rassen worden gekeurd.   Na de staprondes is het tijd voor juryberaad. Uiteindelijk blijkt nummer 84 de mooiste van het stel. Fokker Bas Basemans uit Brabant is trots. „Gisteravond hebben we haar gewassen en vanochtend zo uit de wei gehaald. Het is een prachtig ras. Weinig ziek en cholesterolarm vlees. We hebben er in totaal honderd waarvan acht excellente dieren. Liefde en goed eten maakt ze tevreden.” De keuring wordt jaarlijks georganiseerd door de Vleesvee Commissie Enter. Vanwege het 25-jarig bestaan van de commissie was het deze keer een speciale jubileumeditie. Naast de keuringen kon het publiek genieten van diverse shows waarbij onder andere Limousin en Aberdeen Angus koeien in actie kwamen. En uit handen van burgemeester Henk Robben kregen de drie bestuursleden Harry Homan, Harry Boomkamp en Henk Homan een vrijwilligersspeld voor hun bewezen diensten.

Reggestreek