Volledig scherm
© Ivo Kruger

Audio | Enschedees bedrijf helpt met inzet social media

ENSCHEDE -  Het Enschedese bedrijf Both Social heeft, in samenwerking met Universiteit Twente en hogeschool Saxion, een wetenschappelijk artikel gepubliceerd over het strategisch gebruik van social media voor instanties.  

Both Social specialiseert zich in het adviseren over het gebruik van de sociale media. "De samenwerking met de universiteit is heel breed en gaat een stapje verder dan social media. Het gaat over de digitalisering van de samenleving", aldus Menno Both, directeur van Both Social.

Aanwijzingen
Volgens Menno Both is de kennis over de digitale media op de universiteit over het algemeen theoretisch. Het bedrijf voegt haar praktijkkennis daar aan toe. Het artikel dat samen met de UT is ontwikkeld bestaat uit aanwijzingen voor andere instanties. Both Media richt zich in deze onder meer op zorginstellingen en scholen. 

Doelen
Het gebruik van de sociale media is voor de meeste bedrijven niets nieuws, maar veelal zit daar geen strategie aan vast, "Wij proberen ondernemingen te leren hoe ze zij hun bedrijf via de sociale media zo goed mogelijk kunnen presenteren. Daarvoor moeten strakke doelen worden gesteld, daar ondersteunt Both Media in", aldus Both.
 

TV Enschede FM sprak met Menno Both. Beluister het fragment hier.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.

poll

Beveiligers bewaken goede sfeer in Twentebad Hengelo

Beveiligers bewaken goede sfeer in Twentebad Hengelo

  • Goede zaak! Zo kan badpersoneel goed letten op de veiligheid in het water (36%)
  • Beveiligers in een zwembad? Dat zou niet nodig moeten zijn (52%)
  • Misschien een beetje onzin, maar het geeft wel een veilig gevoel (12%)
432 stemmen