Volledig scherm
© Robin Hilberink

Audio | FC Twente Voetbalschool verdwijnt uit Hengelo

ENSCHEDE - De FC Twente Voetbalschool stopt ermee. Dat besluit is genomen na overleg met de Holland Football University (HFU) en FC Twente. De Eredivisieclub heeft in het overleg laten weten dat er het komende seizoen geen ruimte meer is voor de voetbalschool op het trainingscentrum in Hengelo. Naast de voetbalschool verdwijnt ook de naam FC Twente University.

“Het kon niet anders, er was geen mogelijkheid om het op een andere manier te doen,” aldus directeur Mary Kok-Willemsen van HFU.

Vervangen
De FC Twente Voetbalschool wordt als het ware vervangen door de HFU Indoor Voetbalschool. Dat programma wordt aangeboden in TRIFORA Sports & Health Club in Enschede. “Dezelfde spelers kunnen op die manier hetzelfde aanbod krijgen, alleen heet het geen FC Twente meer,” vertelt Kok-Willemsen.

De HFU Indoor Voetbalschool gaat trainen op een vernieuwende manier. Benieuwd in hoeverre het verschilt van de huidige methode? TV Enschede FM sprak met Mary Kok-Willemsen over de verandering. Beluister dat fragment hieronder terug.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.

poll

Inwoners Enschede ervaren meer drugsoverlast

Inwoners Enschede ervaren meer drugsoverlast

  • Het loopt inderdaad de spuigaten uit in Enschede (77%)
  • Ik voel me juist veiliger nu politie en gemeente hard ingrijpen (11%)
  • Overlast is slechts perceptie, aantal aangiftes daalt juist (13%)
911 stemmen