Marissa Wevers en Alexandra van der Linden
Volledig scherm
Marissa Wevers en Alexandra van der Linden © Emiel Muijderman

Audio | Hartsvriendinnen geven aandacht en ontspanning in Klooster Dolphia

ENSCHEDE – Hartsvriendinnen Alexandra van der Linden (42) en Marissa Wevers (44) openden deze maand de deuren van Tase Wellcare in Klooster Dolphia.

De vriendinnen Alexandra en Marissa zijn beiden werkzaam in de zorgsector en ervaren hoe erg de zorg onder druk staat. „Dit ligt vooral aan de versobering van de zorgverzekeringspakketten. De behandelingen zijn puur klachtgestuurd. De oprechte aandacht en ontspanning missen,” zegt Marissa. Het gemis valt niet alleen de vriendinnen op. Marissa: „Ik werd benaderd door een fysiotherapeut. Zij vertelde dat er behoefte was aan meer.”

'Meer'
En dat ‘meer’ is waar de vriendinnen zich op besloten te richten: ontspanning en oprechte aandacht. Want er is meer tussen zorg en wellness. Alexandra: „Wij zitten tussen de hele dag in een kuuroord en een behandeling bij de fysio in.” Klanten kunnen onder andere bij de dames en hun drie personeelsleden terecht voor massages, manicures en pedicures.

Eigenaresse Marissa Wevers vertelt op Enschede FM over hun doelstelling, motivatie en rolverdeling. Beluister het fragment hieronder.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

poll

Middencirkel ATC'65 met blauwe verf beklad

Middencirkel ATC'65 met blauwe verf beklad

  • Moet kunnen, ludieke actie (16%)
  • Deze actie gaat te ver, dit is vandalisme (43%)
  • Even overspuiten met witte verf en klaar is Kees (41%)
555 stemmen