Volledig scherm
© Thinkstock

Audio | Spel en Sportuitleen in Enschede stopt ermee

ENSCHEDE - Attractieverhuur Spel&Sportuitleen Enschede houdt er aan het einde van het jaar mee op. Volgens eigenaar Hans de Graaf is het niet langer verantwoord om door te gaan.

De Graaf heeft met pijn in zijn hart de beslissing genomen om alle activiteiten van het bedrijf, dat hij sinds 9 jaar op persoonlijke titel bestiert, te beëindigen per 31 december. "Het bedrijf is ooit begonnen als een sport- en speluitleen van de gemeente Enschede, maar die heeft de handen ervan afgetrokken. Ik ben er zelf 14 jaar geleden ingerold en 9 jaar geleden heb ik het bedrijf op persoonlijke titel voortgezet. De eerste jaren was het prima, maar sinds een gesubsidieerd initiatief als Buurt in Actie er is gekomen, waarbij speeltuinen eigen springkussens en stormbanen hebben aangeschaft en die tegen lage tarieven verhuren, ging het minder."

Overnemen
De Graaf hoopt dat het bedrijf alsnog kan worden overgenomen, maar anders houdt het op 31 december op en moet de inboedel geveild worden. "Het is een prachtig bedrijf in de zomer. Voor de winter moet er echt iets bijkomen."

Enschede FM sprak met Hans de Graaf. Beluister het fragment hieronder.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.

poll

Man (31) opgepakt na slaan Powned-verslaggever Dennis uit Glanerbrug

Man (31) opgepakt na slaan Powned-verslaggever Dennis uit Glanerbrug

  • Terecht, je blijft van een ander af (50%)
  • Als je loopt te sarren, kun je een tik verwachten (50%)
  • Hoe minder aandacht hiervoor, hoe beter (0%)
2 stemmen