Volledig scherm
© Ginopress

Bedreiging met vuurwapen: arrestatieteam valt woning in Enschede binnen

ENSCHEDE - De politie is dinsdagavond rond kwart voor zeven uitgerukt naar een woning aan de C. J. Snuifstraat, een zijstraat van de Lipperkerkstraat in Enschede. Volgens de politie zou er een man met een vuurwapen bedreigingen in de privésfeer hebben geuit.

Ook zou een bewoner zijn mishandeld. Een arrestatieteam heeft de verdachte man aan kunnen houden en afgevoerd naar het arrestantencomplex in Borne. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De actie trok veel bekijks en aanwonenden konden gedurende een uur hun woning niet in.

'Uur te wachten'
Bewoners van de C. J. Snuifstraat wisten dinsdagavond niet wat hen overkwam. Een bedreiging met vuurwapen in hun straat en In de stromende regen wachten tot je je huis weer in kan. "Ik sta hier al een uur in de regen te wachten", verzucht een jongeman. Even verderop houden twee vrouwen in een deurportier een oogje in het zeil. Waarom moet het allemaal zo lang duren?, is de vraag. "Er is al een man afgevoerd en daarna bleven de agenten schreeuwen. Even dachten we dat ze de verkeerde hadden opgepakt. Dat zal wel niet..."

En dan stappen de agenten in kogelwerende vesten weer in hun wagens. Bewoners mogen weer richting hun huis, ook de jongeman. "Ik heb nu wel honger gekregen."

Live Voetbal

home logo AZAZ
EINDE
0-2
VitesseVIT
away logo

poll

Eerst in Denekamp en nu ook in Hengelo planten uit bloembakken getrokken

Eerst in Denekamp en nu ook in Hengelo planten uit bloembakken getrokken

  • Schandalig, hard aanpakken die daders! (76%)
  • Er gebeuren wel ergere dingen (7%)
  • Planten vervangen door cactussen, daar blijft iedereen wel af (17%)
375 stemmen