Volledig scherm
Dit trof de politie aan bij een recente huiszoeking in een drugspand aan de Rondostraat. © Politie Enschede

Burgemeester in gesprek over drugsoverlast in Glanerbrug

GLANERBRUG - Burgemeester Onno van Veldhuizen gaat in gesprek met inwoners van Glanerbrug over de drugsproblematiek in het dorp. Dat doet hij in de stadsdeelcommissie Oost, die dinsdag volledig in het teken staat van de drugsoverlast in Glanerbrug.

Tijdens de vergadering vertelt Van Veldhuizen over de aanpak van de drugsproblemen in Glanerbrug in de afgelopen periode. Ook gaat hij in op de huidige stand van zaken. Zoals bekend heeft de burgemeester de afgelopen weken meerdere drugspanden in het dorp laten sluiten. Samen met de politie werkt de gemeente achter de schermen hard aan de aanpak van drugsoverlast.

Aanmelden
Daarna gaat Van Veldhuizen aan tafel in gesprek met de Dorpsraad Glanerbrug, Burgernet Glanerbrug en inwoners. Ook vertegenwoordigers van de politie, Tactus en woningcorporaties zijn aanwezig. Wie aan de gesprekstafel wil plaatsnemen kan zich aanmelden. Een vraag indienen kan ook zonder aan tafel plaats te nemen. Aanmelden of vragen indienen bij de secretaris van de commissie: n.vanproosdij@enschede.nl

De vergadering begint om 19.30 uur in het Meijershoes, bij Sportpark Bultserve aan de Kerkstraat 100. De vergadering is rond half tien afgelopen.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

poll

Angst voor rellen: gemeente Hengelo verbiedt oefenduel Jong Twente

Angst voor rellen: gemeente Hengelo verbiedt oefenduel Jong Twente

  • Terecht dat gemeente geen enkel risico wil lopen (16%)
  • Waar gaat het heen als zelfs duels van Jong FC Twente worden afgelast? (26%)
  • Gewoon hard aanpakken die gasten als ze zich misdragen (58%)
1673 stemmen