Volledig scherm
© TC Tubantia

Crazy Car Crash in Bentelo afgeblazen

BENTELO Een fikse tegenvaller voor de organisatie van het Bentelose Midzomerfeest: vanwege de slechte staat van het terrein kan de populaire Crazy Car Crash zondagmiddag niet doorgaan.

Oorzaak is de vele regen van de laatste weken. Daardoor is met name het terrein van het rennerskwartier volledig onbegaanbaar geworden. "De auto's zouden zich onmiddellijk vastrijden", vertelt woordvoerster Tamara de Wals.

Modderig

De organisatie heeft volgens haar afgelopen dagen alles geprobeerd om de autorodeo en de bangerrace toch door te kunnen laten gaan. "Er is met man en macht aan gewerkt. We hebben alle noodgrepen toegepast, maar geen enkele is afdoende. Het is zo nat en zo modderig..."

Voor de organisatie zat er daarom niets anders op dan de Crazy Car Crash af te gelasten. "Zeker balen, ja. De regen heeft ons de das omgedaan. Maar op het weer heb je nou eenmaal geen invloed. Het moet een aantrekkelijke race worden, voor het publiek en voor de rijders. Dat kunnen we bij deze omstandigheden niet garanderen."

Extra band

Om het publiek zondagmiddag toch nog iets te kunnen bieden, heeft de organisatie het programma aangepast."We hebben snel een extra band bijgeboekt: Kenny Dan, met jongens uit Bentelo en Beckum." Kenny Dan speelt zondag vanaf 15.00 uur in de tent.

poll

Verdachte drugshandel Vak-P slaat ook toe tijdens Schoolfeest Goor

Verdachte drugshandel Vak-P slaat ook toe tijdens Schoolfeest Goor

  • Je snapt niet dat zo iemand vrij mag rondlopen. (76%)
  • Tja, waar gefeest wordt zijn tegenwoordig altijd drugs te koop. (18%)
  • Loser. Hij had meer kunnen verdienen met anti-katerpillen. (6%)
305 stemmen