Volledig scherm
De eerste aflevering van Sins of Ibiza trok vorig jaar 2.500 bezoekers naar Buitenplaats De Houtmaat. © Christian van der Meij

Dancefeest Hengelo met drijvende dansvloer

HENGELO Er is plaats voor 4.000 bezoekers, op zaterdag 3 september. Aanzienlijk meer dan vorig jaar. Er komt veel meer ruimte beschikbaar voor het dancefeest Sins of Ibiza in Buitenplaats De Houtmaat. Ook in de vijver, met een drijvende dansvloer.

De organisatoren vinden de uitbreiding wel verantwoord na de geslaagde eerste editie, augustus vorig jaar. Er was plek voor 2.500 bezoekers, en zoveel kwamen er ook: Sins of Ibiza was compleet uitverkocht. Mede-organisator Ruud Fabels begrijpt dat succes wel: „Je hoeft niet naar het westen voor een gaaf dancefeest.”

Dresscode

Er is maar één voorschrift, meer een warme aanbeveling eigenlijk: dresscode white. Vorig jaar werd daar massaal gehoor aan gegeven. „Dat heeft toch wel iets chiques, als iedereen in het wit komt”, aldus de organisatoren bij die eerste keer. Het beviel iedereen goed, dus dat houden ze zo.
Dat de bezoekers het feestje en de sfeer weten te waarderen, blijkt uit de toeloop naar de tweede aflevering over drie weken: inmiddels is ruim 80 procent van de kaartjes verkocht, zegt Fabels.

Line-up

Meer ruimte in De Houtmaat, en meer toiletten op meer locaties. Dat hebben Fabels en zijn collega’s vorig jaar ook geleerd. En grotere, goed toegankelijke bars: ook belangrijk. De line-up mag er zijn, meldt hij. „Beter dan vorig jaar.” Het zijn Erick E, Joe Stone, Danny da Costa, Mark Villa, East & Young en Dennis van der Geest.
 

Live Voetbal

home logo FC TwenteTWE
12'
0-0
VVV-VenloVVV
away logo
home logo sc HeerenveenHEE
20:45
Heracles AlmeloHER
away logo

poll

Woonwagens blijven welkom in de gemeente Berkelland

Woonwagens blijven welkom in de gemeente Berkelland

  • Hier zitten de inwoners van Berkelland echt niet op te wachten (45%)
  • Prima, zolang het aantal standplaatsen maar niet wordt uitgebreid (24%)
  • Goed dat de standplaatsen behouden worden door de gemeente (31%)
633 stemmen