Acteur en trouwambtenaar Dirk Zeelenberg voltrekt het huwelijk van Marcel Weghorst en Jacqueline Wijnhoud. Foto: Lars Smook
Volledig scherm
Acteur en trouwambtenaar Dirk Zeelenberg voltrekt het huwelijk van Marcel Weghorst en Jacqueline Wijnhoud. Foto: Lars Smook

Divorce-acteur David trouwt Marcel en Jacqueline in Hengelo

HENGELO – Brengt het ongeluk, om je huwelijk te laten inzegenen door de man die een hoofdrol speelt in de tv-serie Divorce? Marcel Weghorst en Jacqueline Wijnhoud weten zeker van niet.

“Nee hoor. We hebben helaas allebei ervaring, maar het mooie daarvan is dat we nu weten hoe het niet moet. En hoe het wel moet. Dit huwelijk wordt een succes!”

Trouwambtenaar
Zeelenberg speelt in Divorce de rol van David Mendelbaum. Naast zijn werk als acteur is hij ook in te huren als dagvoorzitter, spreker of trouwambtenaar.

Jacqueline: “Hij is ooit door vrienden gevraagd om hen te trouwen en dat vond hij zo mooi dat hij het vaker wilde doen. Hij heeft in mijn woonplaats Woerden voor het eerst een stel getrouwd, vandaar dat ik dat wist. Toen we hem vroegen reageerde hij binnen tien minuten.”

Persoonlijk gesprek
Marcel: “Twee maanden geleden hebben we een gesprek met hem gehad want hij wilde wel eerst persoonlijk kennis maken. Ik denk dat het een heel leuke ceremonie wordt, wat we op Facebook zien van andere stellen doet hij het heel origineel.”

Fan van Divorce
Het stel was tijdens de verkeringstijd al groot fan van de serie Divorce. Marcel: “Jacqueline kwam in het weekend naar Hengelo, maar op zondagavond racete ze altijd terug naar Woerden om nog op tijd te zijn voor de uitzending.”

poll

Homostel uit Twente moet baby na 2 weken afstaan

Homostel uit Twente moet baby na 2 weken afstaan

  • Belachelijk, de afspraak was dat die twee het kind zouden krijgen (15%)
  • Heftig, maar het kind is nou eenmaal verwekt door een andere man (28%)
  • Laat dit een les en een vertrekpunt zijn voor regelgeving op dit vlak (57%)
81 stemmen