Volledig scherm
Edwin Mulder (r.) neemt de voorzittershamer over van hans Kroeze © WTC Twente

Edwin Mulder nieuwe voorzitter Stichting WTC Twente

HENGELO – Edwin Mulder is de nieuwe voorzitter van Stichting World Trade Center Twente. De directeur van Velderberg Vastgoed BV nam dinsdag het stokje over van Hans Kroeze, die de voorzittersfunctie vanaf de oprichting in 2009 heeft vervuld. 

Het bestuur wordt verder versterkt met Ger van Endt, voormalig directeur van Trumf Nederland. Hij is de opvolger van Wimjoost Licht. Wim Geul blijft aan als bestuurslid.

Zin in nieuwe uitdaging
Mulder was eerder onder meer voorzitter van de Deventerse voetbalclub Go Ahead Eagles en van de Raad van Commissarissen van de Jupiler League. Hij ziet de nieuwe uitdaging wel zitten. "Ik heb er enorm veel zin in om het World Trade Center te laten doorgroeien vanuit een unieke locatie in Twente", aldus Mulder.

Mooi moment
Ook Hans Kroeze ziet de wisseling wel zitten. “Het WTC Twente heeft zich in de afgelopen jaren onder lastige omstandigheden een plek verworven in het economisch krachtenveld in Twente. Nu de toekomstvisie door de gemeenteraad van Hengelo en de Regio Twente is omarmd en de verhuizing naar de nieuwe locatie aanstaande, is het een mooi moment om het stokje door te geven.”

Het WTC Twente verhuist binnenkort naar de gerenoveerde voormalige Hofstede MTS aan het Industrieplein in Hengelo. 

poll

Man (31) opgepakt na slaan Powned-verslaggever Dennis uit Glanerbrug

Man (31) opgepakt na slaan Powned-verslaggever Dennis uit Glanerbrug

  • Terecht, je blijft van een ander af (61%)
  • Als je loopt te sarren, kun je een tik verwachten (25%)
  • Hoe minder aandacht hiervoor, hoe beter (13%)
1265 stemmen