Volledig scherm
Military Boekelo 2015 © Eric Brinkhorst

Elke dag Military Boekelo bij TV Enschede FM

BOEKELO - Dit jaar verzorgen TV Enschede FM, 1Twente en de Military Boekelo-Enschede in samenwerking met de vele partners elke dag live Military Vandaag via radio. Daarnaast is er dagelijks een verslag van de dag op tv en internet. Thuisblijvers hoeven dus niets te missen.

Vier dagen lang komen de uitzendingen vanuit de mobiele studio van TV Enschede FM op het Militaryterrein. De radio-uitzendingen van Military Vandaag zijn op 1 Twente te beluisteren op donderdag en vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag begint de uitzending al om 09.00 uur vanwege de Cross Country. Op zondag wordt het programma uitgezonden van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Ondernemerscafé
Op donderdag 6 oktober van 15.00 tot 16.30 uur wordt het ondernemerscafé Memphis live uitgezonden vanuit de persruimte van de Military. Te gast zijn onder anderen voorzitter Robert Zandstra van de Military, topman Alexander van der Lof van TKH en Lucas Haafkes van het gelijknamige bouwbedrijf uit Goor.

Op TV Enschede is elke dag een special te zien met daarin een verslag van de dag. Military Vandaag wordt vanaf donderdag om 18.10 uur uitgezonden en het programma is ook te bekijken via de social media van Military Vandaag en TV Enschede FM.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

poll

Verdachte drugshandel Vak-P slaat ook toe tijdens Schoolfeest Goor

Verdachte drugshandel Vak-P slaat ook toe tijdens Schoolfeest Goor

  • Je snapt niet dat zo iemand vrij mag rondlopen. (72%)
  • Tja, waar gefeest wordt zijn tegenwoordig altijd drugs te koop. (20%)
  • Loser. Hij had meer kunnen verdienen met anti-katerpillen. (7%)
487 stemmen