Lisette Lubbers heeft met haar camera menig bevalling vastgelegd.
Volledig scherm
Lisette Lubbers heeft met haar camera menig bevalling vastgelegd. © Annina Romita

Enschedese Lisette maakte bevallingsreportage voor Bobbi Eden

ENSCHEDE - Ze was zaterdag bij de bevalling van ex-pornoster Bobbi Eden. Eerder legde ze de geboorte vast van de kinderen van fotomodel Kim Kötter en ontwerper Maria Tailor. De Enschedese Lisette Lubbers maakt naam als fotograaf van bevallingen van bekende Nederlanders.

Terwijl ze min of meer bij toeval in het vak rolde. Na een studie Media, Informatie en Communicatie aan Saxion, vestigde Lubbers zich als zelfstandig fotograaf. New born shoots waren landelijk in opkomst. In de regio was het een betrekkelijk onbekend fenomeen.

Gat in de markt
Lisette Lubbers ontdekte een gat in de markt. Vooral online worden haar fotoshoots veelvuldig gedeeld. "Ik plaatste een foto van een net geboren kindje. Het bloed was nog te zien. De verloskundige hield de baby omhoog. Die foto ging viral. De vader van Kim Kötter attendeerde zijn dochter erop en zei: ‘Dat is net iets voor jou’."

Opdracht in overvloed
Kim, die toen zwanger was, liet Lubbers haar bevallingsreportage maken. Vanaf dat moment kan Lisette de vele opdrachten nauwelijks meer aan. Ook de komende tijd zijn er klussen bij voor bekende Nederlanders. ,,Wie dat zijn? Dat mag ik niet zeggen, uit privacyoogpunt.’’

poll

Onherstelbare fout in Vriezenveen: 171 stemmen naar andere kandidaat

Onherstelbare fout in Vriezenveen: 171 stemmen naar andere kandidaat

  • Schandalig. Zoiets check je niet één, niet twee, maar drie keer! (52%)
  • Storm in een glas water. De fout had geen gevolgen (23%)
  • Onherstelbaar? Het nieuwe kabinet moet meteen de regels veranderen (25%)
792 stemmen