Volledig scherm
© Thinkstock

Enschedese schrijft bedankkaartje aan politie voor ritje naar Grolsch Veste

ENSCHEDE – Voor dag en dauw stond de Enschedese Irene maandag 11 april bij de bushalte aan de Wethouder Beverstraat in Enschede te wachten, in de hoop een bus naar de Grolsch Veste te pakken om van daaruit door te reizen naar Berlijn. Tot haar eigen verbazing bleken er om 4.45 uur nog geen bussen te rijden. Uiteindelijk bood de politie uitkomst. Onlangs stuurde Irene een kaartje om de agenten te bedanken.

Twee agenten zagen Irene die bewuste ochtend bij de bushalte staan. De reizigster vertelde haar verhaal en dat ze om 5.30 uur bij de Grolsch Veste moest zijn. Daarmee raakte ze een gevoelige snaar bij de agenten, die aanboden om Irene een lift naar het stadion van FC Twente te bieden. “Deze vrouwelijke en mannelijke politieagenten bleken mijn reddende engelen”, schrijft Irene.

Kaartje
Door de hulp van de politie was ze op tijd voor de bus naar Berlijn. Genoeg reden voor Irene om deze week een kaartje te sturen aan de politie. “Ik wil u hartelijk danken voor deze politieagenten die waarmaakten dat de politie je beste vriend is”, besluit de kaartschrijfster.

poll

Droomhuis Holtens stel paar uur voor tekenen koopcontract verkocht aan een ander

Droomhuis Holtens stel paar uur voor tekenen koopcontract verkocht aan een ander

  • Dat is knap lullig voor het stel (10%)
  • Een huis is pas van jou als je het contract getekend hebt (12%)
  • De makelaar had ten minste open kaart kunnen spelen (78%)
1127 stemmen