Volledig scherm
In en rondom de Grolsch Veste zijn zondag tijdens de Open Dag diverse activiteiten. © Toma Tudor

FC Twente houdt zondag Open Dag

ENSCHEDE - FC Twente houdt zondag haar jaarlijkse Open Dag. In en rondom De Grolsch Veste zijn er diverse activiteiten. De traditionele supportersdag wordt afgesloten met een wedstrijd tussen de FC Twente All Stars en de Schalke 04 Traditionsmannschaft.

Vanaf 12.00 uur is het mogelijk om in het stadion langs het veld te lopen en plaats te nemen in de dug-out. Supporters kunnen het tegen elkaar opnemen op de Wipe-outbaan en in de Laserarena. Voor de jongste fans is er een Kidsdorp.

Handtekeningen en foto’s
De spelers van het eerste elftal zijn vroeg in de middag aanwezig om handtekeningen uit te delen en met fans op de foto te gaan. Rond 15.30 uur worden de spelers om de beurt op het veld geroepen en voorgesteld aan het publiek. Vervolgens gaan zij voor Vak-P op de foto met de aanwezige fans.

FC Twente All Stars
De Open Dag wordt afgesloten met een duel tussen de FC Twente All Stars en de Schalke 04 Traditionsmannschaft, dat om 16.00 uur begint. Dat is voor de oudere fans een mooi moment om herinneringen op te halen, want aan Twentse zijde treden veel spelers aan die in 2001 de bekerfinale wonnen. Onder meer Sander Boschker, Kurt van de Paar, André Karnebeek, Jeroen Heubach, Chris de Witte en Spira Grujic zijn van de partij.

poll

Go Planet heeft straks elektrisch aangedreven karts

Go Planet heeft straks elektrisch aangedreven karts

  • Super! Vertier zonder dat we het milieu schaden (53%)
  • Jammer. Als je kart, moet je benzine kunnen ruiken (34%)
  • Prima voor recreanten. Maar zo creëer je in Twente geen nieuwe Max! (13%)
174 stemmen