Strook langs N18 wordt gereedgemaakt voor aanleg
Volledig scherm
Strook langs N18 wordt gereedgemaakt voor aanleg © Frans Nikkels

Informatieavonden over aanleg van N18 in Enschede en Haaksbergen

ENSCHEDE/HAAKSBERGEN - De komende jaren staan in het teken van de aanleg van de N18. En dat betekent dat er veel gaat gebeuren in de buitengebieden van Enschede en Haaksbergen. Wegbeheerder Rijkswaterstaat en aannemer Noaber18 beleggen deze maand informatiebijeenkomsten voor inwoners.

Tijdens de bijeenkomsten krijgen bezoekers de eerste drie kwartier informatie over het project N18 Varsseveld-Enschede en het nieuwe tracé dat tussen Groenlo en Enschede wordt aangelegd. Er wordt uitleg gegeven over de manier van werken, de planning, de gevolgen voor de omgeving en wat er wordt gedaan om de overlast voor aanwonenden en weggebruikers zo veel mogelijk te beperken.

Gedetailleerde informatie
Aansluitend kunnen de belangstellenden bij een van de thematafels meer gedetailleerde informatie krijgen over de planning, de uitvoering en het ontwerp van de N18.

Zomer
Aannemer Noaber18 is verantwoordelijk voor de aanleg van de nieuwe N18. Na de zomer wordt daarmee begonnen. Het gehele project moet in de tweede helft van 2018 klaar zijn.

Enschede
Op dinsdag 21 juni zijn de inwoners van Enschede aan de beurt. Voor hen wordt een informatiebijeenkomst gehouden bij Resort Bad Boekelo aan de Oude Deldenerweg. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Haaksbergen
Een week later, op dinsdag 28 juni, kunnen Haaksbergenaren zich laten bijpraten door Rijkswaterstaat en Noaber18. Deze informatieavond heeft plaats in Zalencentrum 't Hagen aan de Scholtenhagenweg. Ook deze bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomsten is niet nodig.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

poll

Bungalowpark in Holten wacht al half jaar op vluchtelingen

Bungalowpark in Holten wacht al half jaar op vluchtelingen

  • Niemand kon voorzien dat vluchtelingenstroom zo drastisch zou dalen (21%)
  • Wat een geldsmijterij met onze belastingcenten (73%)
  • Wie wil er überhaupt op een bungalowpark in Holten staan? (6%)
367 stemmen