Lange Frans
Volledig scherm
Lange Frans © ANP

Lange Frans komt naar Enschede vanwege 7e lustrum Audentis

ENSCHEDE - Studentenvereniging Audentis houdt op donderdag 14 juli een concert op de Oude Markt ter ere van het zevende lustrum. Tijdens het vrij toegankelijke concert Summer Kick-Off komt onder andere rapper en zanger Lange Frans optreden op de Oude Markt. 

De coverband Bitter Sweet gaat het publiek eveneens vermaken tijdens het drie uur durende concert. De band zal veel bekende nummers ten gehore brengen, variërend van Hollandse meezingers tot popmuziek en van hip-hop tot rock. Vervolgens zal Lange Frans het feest compleet maken met de vele hits die hij heeft gescoord. 

Voor Enschede

Erik Golbach laat namens Audentis weten dat het concert geen studentenfeest is, maar dat het evenement zich richt op de hele stad. "Wij willen met dit evenement juist aan Enschede laten zien wie we zijn en wat wij doen. Mensen hebben daar vaak weinig idee van", aldus de voorzitter van de 35-jarige studentenvereniging.  

Feestweek

Naast het concert, dat op donderdag 14 juli duurt van 20.00 tot 23.00 uur en gratis toegankelijk is, organiseert Audentis de hele week tal van activiteiten zoals een eigen cabaretshow, poolparty en een hockeytoernooi.

  1. ‘Achtervolgingen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ‘Ach­ter­vol­gin­gen als in Almelo en Haaksbergen horen bij ons vak’

    ENSCHEDE - De politie had deze week onder meer drie waarschuwingsschoten nodig om een einde te maken aan twee achtervolgingen op hoge snelheid. Zaterdagavond in Almelo, omdat een automobilist - onder invloed en zonder rijbewijs - vluchtte en daarbij een politieauto en meerdere stilstaande voertuigen ramde. En maandagavond in Haaksbergen, toen de bestuurder van een busje met valse kentekenplaten er vandoor ging. Bij beide achtervolgingen waren mensenlevens in gevaar, van betrokken dienders en omstanders.

poll

Op meerdere plekken in Twente licht uit tijdens Earth Hour

Op meerdere plekken in Twente licht uit tijdens Earth Hour

  • Goed om stil te staan bij verandering klimaat! (34%)
  • Eén uur geen licht helpt het klimaat niet (54%)
  • Bij mij gaat elke zaterdag om 20:30 het licht uit (12%)
174 stemmen