Volledig scherm
© TC Tubantia

Leden Achilles Hengelo akkoord met verhoging contributie voor kunstgras

HENGELO - De leden van voetbalvereniging Achilles’12 hebben deze week ingestemd met een extra contributieverhoging. Daarmee is de weg vrij voor vervanging van de toplaag van het bestaande kunstgrasveld, plus de aanleg van een tweede kunstgrasveld op sportpark ’t Wilbert.


De contributie voor senioren wordt met 1 euro verhoogd naar 25 euro per maand. Junioren en pupillen gaan met ingang van het nieuwe seizoen respectievelijk 21 en 20 euro per maand betalen: een verhoging van 3 euro.

Unaniem

Die komt bovenop de contributieverhoging van 1 euro per maand voor jeugdleden vanaf 1 juli, waartoe vorig jaar al was besloten. Het voorstel van het bestuur werd deze week met algemene stemmen aangenomen tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering.

Het is de bedoeling dat in september de toplaag van het bestaande kunstgrasveld wordt vervangen. De aanleg van het tweede kunstgrasveld (op de plek van het hoofdveld) volgt wat penningmeester Cristian Kamphuis betreft ‘zo snel mogelijk’.

Winterstop

In de gemeentelijke Kadernota staat de aanleg van het tweede kunstgrasveld genoteerd voor 2016. Kamphuis: „Als het aan mij ligt, gebeurt het eerder: in de winterstop, als dat technisch mogelijk is.” Voorwaarde is wel dat de gemeenteraad in het najaar instemt met de voorgestelde verlaging van de veldhuurtarieven.

poll

Man (31) opgepakt na slaan Powned-verslaggever Dennis uit Glanerbrug

Man (31) opgepakt na slaan Powned-verslaggever Dennis uit Glanerbrug

  • Terecht, je blijft van een ander af (61%)
  • Als je loopt te sarren, kun je een tik verwachten (25%)
  • Hoe minder aandacht hiervoor, hoe beter (13%)
1271 stemmen