Grolsch Summer Sounds staat de vierde avond in het teken van blues
Volledig scherm
Grolsch Summer Sounds staat de vierde avond in het teken van blues © Toma Tudor

Moderne en klassieke blues op Grolsch Summer Sounds in Enschede

ENSCHEDE – Bluesliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de volgende editie van Grolsch Summer Sounds op de Oude Markt in Enschede. Donderdagavond is het tijd voor de Nix Blues Night. De door café NixenMeer samengestelde line-up belooft een mix van moderne en klassieke blues, afgewisseld met soul, funk en een stevige portie rock ’n roll.

De avond wordt om 18.00 uur geopend door Sugar Boy and the Sinners. De energieke liveshows van de Nederlandse band zijn geliefd bij zowel ervaren bluesfans als jonge festivalgangers. Het Nederlandse trio Coupe de Grace betreedt om 19.25 uur samen met Hook Herrera het podium.

Cuban Heels en Sean Webster 
Cuban Heels komt na optredens op festivals als North Sea Jazz, Bospop, Moulin Blues en het Belgian Rythm & Blues Festival ook naar Enschede. De bluesband is om 20.50 uur aan de beurt.

De avond wordt rond 22.30 uur afgesloten door de Engelse Sean Webster & the Deadlines met Jon Amor. Webster is gitarist, zanger en songwriter met een grote reputatie in de Britse blues- en rockscene sinds zijn debuutalbum Long Time Coming uitkwam in 2004.

Hollandse hits
De laatste avond in de reeks Grolsch Summer Sounds wordt donderdag 18 augustus ingevuld door de Hollandse artiesten van café Vrieler.

poll

Bungalowpark in Holten wacht al half jaar op vluchtelingen

Bungalowpark in Holten wacht al half jaar op vluchtelingen

  • Niemand kon voorzien dat vluchtelingenstroom zo drastisch zou dalen (20%)
  • Wat een geldsmijterij met onze belastingcenten (74%)
  • Wie wil er überhaupt op een bungalowpark in Holten staan? (6%)
621 stemmen