Volledig scherm
© TC Tubantia

Ook Jumbo's in Hengelo eerder open op zondag

HENGELO - Ook de plaatselijke Jumbo-supermarkten zijn voortaan elke zondag al vanaf 10.00 uur geopend. Ze volgen daarmee het voorbeeld van de Albert Heijn-vestigingen in Slangenbeek en de Hengelose Es.

Jumbo Klieverik aan het Dikkersplein was afgelopen zondag al om 10.00 uur open. Jumbo Leussink in Groot Driene en Jumbo Leferink in de Hasseler Es sluiten zich daar vanaf aanstaande zondag bij aan. Dat gaat gepaard met een speciale ontbijtactie in alle drie supermarkten.

Sinds juni van dit jaar mogen de winkels in Hengelo elke zondag open. De meeste plaatselijke supermarkten waren aanvankelijk geopend van 12.00 tot 18.00 uur. De Lidl aan de Waarbekenweg en de Nettorama aan het Apolloplein zijn al langer vanaf 10.00 uur open.

Service

Mirko Klieverik, eigenaar van de Jumbo aan het Dikkersplein, zegt ‘hartstikke blij’ te zijn met de zondagopenstelling. „Wij willen maximale service bieden. De klant vraagt erom. Je ziet het elke week drukker worden. Het is ook geen verschuiving van de omzet, het is alleen maar extra.” Klieverik ziet om zich heen ook steeds meer winkels in andere branches die op zondag de deuren openen.

poll

'Foutparkeerders in Hengelo niet meteen op de bon'

'Foutparkeerders in Hengelo niet meteen op de bon'

  • Goed beleid! Als mensen zich welkom voelen, komen ze nog eens terug (24%)
  • Foutparkeerders horen juist bestraft te worden (24%)
  • Pas de parkeertarieven aan: dan hoeft niemand fout te parkeren (52%)
658 stemmen