Pien ten Napel (m.) opende afgelopen maart een pop-upstore in Enschede met medestudenten Esther Denneboom en Sanne van den Pol
Volledig scherm
Pien ten Napel (m.) opende afgelopen maart een pop-upstore in Enschede met medestudenten Esther Denneboom en Sanne van den Pol © Annina Romita

Pien ten Napel uit Enschede blinkt uit op AOC Oost

ENSCHEDE - Ze is representatief, origineel en talentvol, volgens haar coach, stagebegeleider én de jury. Daarom is Pien ten Napel uitgeroepen tot AOC Uitblinker 2016 en zal ze in september de school vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezing van de beste mbo'er.

De studente Design & Styling staat erom bekend dat ze erg veelzijdig is en er ook als stagiaire echt uitspringt. Zo zette Pien afgelopen maart samen met twee klasgenoten een pop-upstore op in Enschede. Bij het Ei van Ko verkochten ze hun zelfgemaakte woonaccessoires vanuit een zeecontainer. 

Eigen ontwerpen
Met haar stagebedrijf bezoekt ze binnenkort Marokko om daar te bespreken wat de mogelijkheden zijn om haar eigen ontwerpen in productie te nemen. Na haar opleiding aan het AOC vertrekt Pien naar Eindhoven, om daar verder te studeren aan de Design Academy. 

De jury had het niet gemakkelijk. Ook Joris Nieuwkamp van de opleiding Groene Ruimte en toekomstig paraveterinair dierenartsassistent Wendy Gerritsen bleken sterke kandidaten. 
 

poll

Onherstelbare fout in Vriezenveen: 171 stemmen naar andere kandidaat

Onherstelbare fout in Vriezenveen: 171 stemmen naar andere kandidaat

  • Schandalig. Zoiets check je niet één, niet twee, maar drie keer! (52%)
  • Storm in een glas water. De fout had geen gevolgen (23%)
  • Onherstelbaar? Het nieuwe kabinet moet meteen de regels veranderen (25%)
792 stemmen