Foto: News United / Dennis Bakker
Volledig scherm
Foto: News United / Dennis Bakker

Politie pakt 2 verdachten op na steekincident in Enschede

ENSCHEDE - Het geweldincident dat zondagmorgen plaatshad in Enschede betreft een steekincident. Na een melding over een opstootje op de hoek van de Marktstraat en de Noorderhagen troffen agenten twee slachtoffers aan. Een van hen bloedde in de halsstreek, de ander had verwondingen aan de armen.

De politie kreeg de melding rond 05.40 uur.

Twee aanhoudingen
Eenmaal ter plaatse werden de agenten gewezen op twee jongemannen die er lopend vandoor waren gegaan. Zij zouden de daders zijn. Even verderop konden de twee worden aangehouden. Een van de verdachten verzette zich hierbij hevig. De verdachten zijn 22 en 24 jaar en afkomstig uit Enschede. Ze zijn voor onderzoek ingesloten op het arrestantencomplex in Borne en worden verdacht van zware mishandeling dan wel poging doodslag.

Gewonden weer thuis
De slachtoffers zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Het zijn een 18-jarige man en een 16-jarig meisje uit Enschede. Naar omstandigheden maken zijn het goed. Ze konden na behandeling in het ziekenhuis naar huis. De politie heeft in de loop van de ochtend op de plaats delict forensisch onderzoek verricht. De recherche doet nader onderzoek naar de toedracht.

poll

Droomhuis Holtens stel paar uur voor tekenen koopcontract verkocht aan een ander

Droomhuis Holtens stel paar uur voor tekenen koopcontract verkocht aan een ander

  • Dat is knap lullig voor het stel (10%)
  • Een huis is pas van jou als je het contract getekend hebt (11%)
  • De makelaar had ten minste open kaart kunnen spelen (78%)
1315 stemmen