Volledig scherm
Xam en Zoë in de tweelingenkar © Daisy Bosch

Tweelingen in één winkelwagen? Jumbo Glanerbrug heeft de oplossing

ENSCHEDE - Voorheen was boodschappen doen met een tweeling een hele onderneming. 

,Ik nam vaak mijn moeder mee. Of deed de één in het zitje en de ander in de kar met mijn boodschappentas op het bierrekje. Maar nu ze gaan lopen, is een kind in de kar geen optie meer'', aldus Daisy Bosch (24) uit Enschede. Speciaal voor moeders als Daisy is er nu een uitkomst: de tweelingenkar. ,,Ideaal'', zucht ze.

Besloten groep
De moeder van Xam en Zoë (volgende week 1 jaar oud) hoorde van de tweelingenkar in een besloten groep speciaal voor tweelingenmoeders op Facebook. En dus besloot Daisy het gewoon even te vragen aan de bedrijfsleider van Jumbo Lochan Glanerbrug.

Het duurde even, maar nu staan er twee boodschappenwagens. Eén voor kinderen die nog in een maxi-cosi zitten en een andere voor tweelingen die al kunnen staan. Daisy is helemaal gelukkig.

,,De meeste dingen zijn vaak iets lastiger als je een tweeling hebt, dus dit is echt een uitkomst. Ik rij deze kar simpelweg naar de auto, doe de kinderen erin en klaar is kees.''

Aanvragen
In de Jumbo in Glanerbrug is de tweelingenkar nu sinds twee dagen te gebruiken. Maar ook in andere Jumbo's door het hele land is de speciale boodschappenwagen inmiddels te vinden. Mocht een kar op een locatie ontbreken, dan kunnen klanten altijd een aanvraag indienen.

En vraag naar de tweelingenkar blijkt er zeker. Daisy Bosch plaatste de foto op de Facebookpagina van de Jumbo in Glanerbrug. Het bericht werd door duizenden mensen geliket en gedeeld.

Kleintjes
Veel mensen willen ook zo'n boodschappenwagen in hun supermarkt. Niet alleen voor tweelingen, maar ook gewoon voor twee kleine kinderen is het handig, merkt Mariska Steinmann van Schaik op. Saphir Sangi heeft zelfs al een aanvraag gedaan voor een drielingenkar. ,,Ik denk dat mijn kleintjes en ik dit over een paar maanden heel erg zullen waarderen!''

Volledig scherm
© Bedrijfsleider Jumbo Olivier Struijk
Volledig scherm
Xam en Zoë in de tweelingenkar © Daisy Bosch

poll

Blokker sluit in Hengelo en opent vestiging in Enschede

Blokker sluit in Hengelo en opent vestiging in Enschede

  • Een nieuw concept in een andere plaats: slimme zet! (18%)
  • Dan had de winkel in Hengelo toch open kunnen blijven?! (41%)
  • Hopelijk behouden zo veel mogelijk mensen hun baan! (41%)
76 stemmen