Volledig scherm
© Thinkstock

UT-studenten fleuren muziekstudio's in de Vrijhof op

ENSCHEDE - Een groep studenten is van mening dat de muren van de muziekstudio's in de Vrijhof op de campus van de Universiteit Twente veel te saai zijn. Clareyne de Vries en Linde Berkhout gaan met een aantal vrijwilligers aan de slag om het geheel een beetje op te fleuren.

De studentes Industrieel Ontwerpen hebben de schetsen al gemaakt. Deze worden de komende dagen met een beamer geprojecteerd op de "saaie" muren. De vrijwilligers vullen de geprojecteerde vlakken vervolgens in met acrylverf. 

Strak en eenvoudig
Er is bewust gekozen voor het gebruik van slechts één kleur, zodat het een strak geheel wordt. En toch ook wel omdat de klus zo relatief makkelijk te klaren is. Het is tenslotte nog altijd zomervakantie. 

Het resultaat is vanaf maandag te bewonderen. Het budget voor verf en overige materialen komt vanuit de Student Union.

poll

Bungalowpark in Holten wacht al half jaar op vluchtelingen

Bungalowpark in Holten wacht al half jaar op vluchtelingen

  • Niemand kon voorzien dat vluchtelingenstroom zo drastisch zou dalen (21%)
  • Wat een geldsmijterij met onze belastingcenten (73%)
  • Wie wil er überhaupt op een bungalowpark in Holten staan? (6%)
353 stemmen