Volledig scherm
© Toma Tudor

Video | Koning op bezoek bij Stadsbank Enschede

ENSCHEDE- Koning Willem-Alexander bracht dinsdagochtend een bezoek aan de Stadsbank in Enschede. Na zijn bezoek aan de Stadsbank bezocht hij nog Wijkservicecentrum West.

De koning gaat met elke staatssecretaris een keer mee op werkbezoek en was dinsdag op pad met Jetta Klijnsma in het kader van schuldhulpverlening in Enschede.

Dinsdagmiddag sprak de koning daarom onder andere met medewerkers van de Stadsbank, over wat zij op dagelijkse basis tegenkomen in hun werk. Koning Willem-Alexander sprak ook met vertegenwoordigers van de belastingdienst, het Centraal Jusititeel Incassobureau (CJIB) en bijvoorbeeld de NVVK. Dat is een vereniging die zich inzet voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren. Inzet van elk gesprek was de rol van de organisaties in schuld-en armoedebestrijding. 

Verslaggever Toon Mesman van de Newsroom kreeg een persoonlijke uitnodiging voor het werkbezoek wegens zijn verhalen over schuldhulpverlening. Hij deelt zijn ervaring in onderstaande reportage. Reporters van TV Enschede volgden de koning door de stad, en legden het bezoek op beeld vast.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

Volledig scherm
© Toma Tudor
Volledig scherm
Volledig scherm
© TV Enschede FM
Volledig scherm
© Toma Tudor

poll

Onherstelbare fout in Vriezenveen: 171 stemmen naar andere kandidaat

Onherstelbare fout in Vriezenveen: 171 stemmen naar andere kandidaat

  • Schandalig. Zoiets check je niet één, niet twee, maar drie keer! (51%)
  • Storm in een glas water. De fout had geen gevolgen (27%)
  • Onherstelbaar? Het nieuwe kabinet moet meteen de regels veranderen (22%)
185 stemmen