Volledig scherm

Winkelcentrum Hasselo in Hengelo loopt weer vol

HENGELO - De leegstand in winkelcentrum Hasselo in de Hasseler Es loopt de komende maanden stevig terug. Vrijwel alle lege winkelruimtes worden volgens bedrijfsmakelaar Bert Mulder van Thoma Post weer ingevuld.

De Wibra bijt het spits af: vandaag opent er een grote zaak de deuren in de voormalige Blokker-winkel. De Wibra aan de Nieuwstraat, in de binnenstad, is inmiddels gesloten.

Die Grenze

Er vestigt zich dit jaar ook een drogisterij van de goedkope keten De Grenze in het winkelcentrum. Deze komt aan de zijde van de Hans Vonkstraat, in het pand waar eerder een videotheek zat. En Tuunte Fashion trekt met een nieuwe formule in het overdekte gedeelte.

Oriëntaals

Mulder is bovendien in vergevorderde onderhandeling met een regionale bank die belangstelling heeft voor de leegstaande unit van ABN Amro. Terwijl het lege Rabofiliaal in beeld is bij een oriëntaalse supermarkt.

Geen Action

Tot voor kort had ook de Action-winkelketen interesse voor de ruimtes van de Rabobank en het leegstaande Chinese restaurant. Dat ging evenwel niet door vanwege een ‘expansiestop’ van Action, zegt Mulder.

poll

Verdachte drugshandel Vak-P slaat ook toe tijdens Schoolfeest Goor

Verdachte drugshandel Vak-P slaat ook toe tijdens Schoolfeest Goor

  • Je snapt niet dat zo iemand vrij mag rondlopen. (81%)
  • Tja, waar gefeest wordt zijn tegenwoordig altijd drugs te koop. (8%)
  • Loser. Hij had meer kunnen verdienen met anti-katerpillen. (11%)
37 stemmen