Volledig scherm
© Carlo ter Ellen DTCT

Oldenzaalse dansschool met 3 teams naar EK Hiphop in Polen

OLDENZAAL - Drie teams van Dance Centre Lisa, de dansschool van de Oldenzaalse Lisa Gierveld, doen in juni mee aan het EK Hiphop in Polen. Het is uniek voor Oldenzaalse begrippen.

,,In die ruim tien jaar dat ik nu danslessen geef, hebben we nog nooit met zoveel dansers meegedaan aan een Europees Kampioenschap", weet Gierveld. De tweede week van juni reist de blonde dansdocente met drie teams, dat ieder 24 dansers kent, per bus af naar Polen.

Passie

Met zo’n grote delegatie meedoen aan een EK is dus een unicum te noemen. Gierveld glimlacht en blijft bescheiden. ,,Ik denk dat het een combinatie is van heel hard werken en passie. Want dit werk is mijn passie geworden waar ik enorm veel tijd insteek.”

  1. Oldenzaalse Boeskool is Lös neemt afscheid van stadsmunt

    Oldenzaalse Boeskool is Lös neemt afscheid van stadsmunt

    OLDENZAAL - De Boeskool is Lös krijgt met ingang van dit jaar een eigen consumptiemunt. Het is nog wel mogelijk om met de stapstadsmunt te betalen, maar hij wordt niet meer tijdens het zomerfeest verkocht. Er komt een Boeskoolmunt voor in de plaats, elk jaar een andere. Dit heeft de organiserende stichting besloten, met 'rugdekking' door de horeca van de Groote Markt. Volgens de Stichting Carnavals Stapstad wordt er hiermee een bom gelegd onder de stadsmunt. 

Oldenzaal e.o.