Volledig scherm
© Robin Hilberink

Oldenzaalse schrijft boek over haar wereldreis van vijftig jaar geleden

OLDENZAAL - De Oldenzaalse Ellen van Boggelen-Heutink (68) heeft een boek geschreven over ervaringen tijdens een wereldreis die ze bijna vijftig jaar geleden heeft gemaakt.

In het boek Reis naar de liefde gaat ze onder meer in op haar avonturen, liefdes, spanning en ervaringen in al die jaren waarin haar onder meer zes huwelijksaanzoeken zijn gedaan.

Zij en haar man hadden allebei armoede gezien en beleefd en voelden zich geroepen daar iets tegen te doen. Dus vingen ze vanaf 1974 pleegkinderen op in hun gezin in Oldenzaal. In totaal heeft ze wel 250 kinderen opgevangen.

  1. Oldenzaalse Boeskool is Lös neemt afscheid van stadsmunt

    Oldenzaalse Boeskool is Lös neemt afscheid van stadsmunt

    OLDENZAAL - De Boeskool is Lös krijgt met ingang van dit jaar een eigen consumptiemunt. Het is nog wel mogelijk om met de stapstadsmunt te betalen, maar hij wordt niet meer tijdens het zomerfeest verkocht. Er komt een Boeskoolmunt voor in de plaats, elk jaar een andere. Dit heeft de organiserende stichting besloten, met 'rugdekking' door de horeca van de Groote Markt. Volgens de Stichting Carnavals Stapstad wordt er hiermee een bom gelegd onder de stadsmunt. 

Oldenzaal e.o.