Inge en buurman Rico uit Oldenzaal ontvangen de Straatprijs-cheque van de Postcode Loterij.
Volledig scherm
Inge en buurman Rico uit Oldenzaal ontvangen de Straatprijs-cheque van de Postcode Loterij. © Postcode Loterij

Straatprijs van Postcode Loterij valt in Oldenzaal

OLDENZAAL – Feest in de Johanna van Burenlaan in Oldenzaal. Vier bewoners van de straat mogen samen 175.000 euro verdelen. De prijs wordt uitgekeerd door de Postcode Loterij.

Wekelijks verrast de loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De loterij keerde in Oldenzaal één keer een bedrag van 75.000 euro uit, een keer 50.000 euro, terwijl twee deelnemers 25.000 euro ontvangen.

Docente Inge (60) kreeg een van de cheques van 25.000 euro en mocht daarnaast ook een BMW in ontvangst nemen. "De buurvrouw belde naar mijn school om te zeggen dat ik naar huis moest komen en er een verrassing op me stond te wachten. Nou, dat was geen woord te veel gezegd. Geweldig dat ik in de prijzen ben gevallen!"

  1. Oldenzaalse Boeskool is Lös neemt afscheid van stadsmunt

    Oldenzaalse Boeskool is Lös neemt afscheid van stadsmunt

    OLDENZAAL - De Boeskool is Lös krijgt met ingang van dit jaar een eigen consumptiemunt. Het is nog wel mogelijk om met de stapstadsmunt te betalen, maar hij wordt niet meer tijdens het zomerfeest verkocht. Er komt een Boeskoolmunt voor in de plaats, elk jaar een andere. Dit heeft de organiserende stichting besloten, met 'rugdekking' door de horeca van de Groote Markt. Volgens de Stichting Carnavals Stapstad wordt er hiermee een bom gelegd onder de stadsmunt. 

Oldenzaal e.o.