article
1.6119016
LICHTENVOORDE - 'FC Twente pyjama's. Van 15,- Nu 24,95'. Het is een opmerkelijke 'opprijzing' in de kraam van Benno Nobbenhuis op de zaterdagmarkt in Lichtenvoorde.
FC Twente-pyjama op markt ineens een tientje duurder
LICHTENVOORDE - 'FC Twente pyjama's. Van 15,- Nu 24,95'. Het is een opmerkelijke 'opprijzing' in de kraam van Benno Nobbenhuis op de zaterdagmarkt in Lichtenvoorde.
http://www.tubantia.nl/regio/achterhoek/fc-twente-pyjama-op-markt-ineens-een-tientje-duurder-1.6119016
2016-06-18T10:25:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6118944.1466243341!image/image-6118944.JPG
Lichtenvoorde,Voetbal-betaald,FC Twente
Achterhoek
Home / Regio / Achterhoek / FC Twente-pyjama op markt ineens een tientje duurder

FC Twente-pyjama op markt ineens een tientje duurder

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Benno Nobbenhuis met zijn Twente-pyjama op de markt in Lichtenvoorde.
   Fotograaf
  LICHTENVOORDE - 'FC Twente pyjama's. Van 15,- Nu 24,95'. Het is een opmerkelijke 'opprijzing' in de kraam van Benno Nobbenhuis op de zaterdagmarkt in Lichtenvoorde.

  ,,Ik als Twente-fan en dealer van de producten van FC Twente, had de pyjama's lang in de uitverkoop, omdat het twijfelachtig was of we überhaupt nog wel zouden voetballen. Maar gister het heugelijke nieuws natuurlijk, eredivisie. Dus ik denk: we passen de prijs weer terug aan, van 15 euro voor 24,95", verklaart de 38-jarige inwoner van Delden zijn keuze.

  FC Twente hoorde gisteren dat de plek in de eredivisie behouden blijft voor de club. De Graafschap degradeert daardoor naar de eerste divisie.

  Gefeliciteerd
  Dat de Tukker de pyjama's midden in de Achterhoek verkoopt en dat dat pijnlijk kan zijn, beseft hij maar al te goed. ,,Maar ik ben al twee keer gefeliciteerd door fans van De Graafschap. De club is terecht gedegradeerd, maar is een maand in onzekerheid gelaten door de KNVB en dat is niet goed."

  Enthousiaste reacties
  Over het algemeen krijgt de markthandelaar enthousiaste reacties van bezoekers. ,,Ze vinden het geweldig, leuk en positief dat ik het zo doe. Mensen zeggen: 'Leuke actie'."

  Nul verkocht
  Desondanks heeft hij precies nul pyjama's verkocht. Nobbenhuis: ,,Ja, we zitten hier toch in de Achterhoek. Maar de markt is nog niet afgelopen, hè", houdt de Tukker de moed erin.

  Beluister hier een interview met Benno Nobbenhuis.