article
1.6109709
EIBERGEN - Twee gebogen en aflopende platen van blauwstaal markeren vanaf nu de ingang van het openluchttheater in Eibergen. In het metaal zijn silhouetten van muzikanten uitgesneden en is het logo van het theater te zien. Nu alleen nog wat beplanting en en lampen die het geheel fraai uitlichten en de nieuwe entree is klaar.
Nieuwe entree voor Openluchttheater Eibergen
EIBERGEN - Twee gebogen en aflopende platen van blauwstaal markeren vanaf nu de ingang van het openluchttheater in Eibergen. In het metaal zijn silhouetten van muzikanten uitgesneden en is het logo van het theater te zien. Nu alleen nog wat beplanting en en lampen die het geheel fraai uitlichten en de nieuwe entree is klaar.
http://www.tubantia.nl/regio/achterhoek/nieuwe-entree-voor-openluchttheater-eibergen-1.6109709
2016-06-15T09:42:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6109793.1465983129!image/image-6109793.JPG
Eibergen,Openluchttheater,werkzaamheden,ingang,entree,kort
Achterhoek
Home / Regio / Achterhoek / Nieuwe entree voor Openluchttheater Eibergen

Nieuwe entree voor Openluchttheater Eibergen

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Stichting Perspectief voor Jong en Oud heeft de nieuwe entree samen met ontwerper Peter Stoverink gemaakt
      Fotograaf
    EIBERGEN - Twee gebogen en aflopende platen van blauwstaal markeren vanaf nu de ingang van het openluchttheater in Eibergen. In het metaal zijn silhouetten van muzikanten uitgesneden en is het logo van het theater te zien. Nu alleen nog wat beplanting en en lampen die het geheel fraai uitlichten en de nieuwe entree is klaar. 

    Peter Stoverink, vrijwilliger voor het theater en eigenaar van Stooff Interior Projects, heeft het ontwerp gemaakt en tekende samen met Perspectief voor Jong en Oud voor de uitvoering. Deze stichting begeleidt jongeren met opvoedingsproblemen, psychische problemen of een lichte verstandelijke beperking en helpt hen aan werkervaring.

    Bergen werk verzet
    "Er is de afgelopen maanden bergen werk verzet, ook door onze vrijwilligers", aldus het bestuur. Daarmee doelt zij niet alleen op de nieuwe ingang. "Het terrein is vergroot en dat betekende dat de inrichting deels op de schop moest. Het Muntenplein en theater worden niet langer doorsneden door een weg, maar vormen één geheel met de nieuwe bestrating en groene aanplant. Daarnaast is er geïnvesteerd in extra sfeerverlichting."