article
1.6674596
ENSCHEDE - Sterrenkok Lars van Galen van het gerenommeerde hotel-restaurant ’t Lansink in Hengelo (één Michelinster) en zijn compagnon Richard van den Hoeven willen ook in Enschede een Frites Boutique openen. De ondernemers hebben deze week hun culinaire cafetaria geopend in Hengelo.
Audio | Culinaire cafetaria Frites Boutiques wil ook vestiging in Enschede
ENSCHEDE - Sterrenkok Lars van Galen van het gerenommeerde hotel-restaurant ’t Lansink in Hengelo (één Michelinster) en zijn compagnon Richard van den Hoeven willen ook in Enschede een Frites Boutique openen. De ondernemers hebben deze week hun culinaire cafetaria geopend in Hengelo.
http://www.tubantia.nl/regio/enschede-en-omgeving/enschede/audio-culinaire-cafetaria-frites-boutiques-wil-ook-vestiging-in-enschede-1.6674596
2016-11-24T11:02:00+0000
http://www.tubantia.nl/polopoly_fs/1.6674628.1479985147!image/image-6674628.jpg
Enschede,eten,Frites Boutiques,enschede,hengelo,friet,ondernemen,video
Enschede
Home / Regio / Enschede en omgeving / Enschede / Audio | Culinaire cafetaria Frites Boutiques wil ook vestiging in Enschede

Audio | Culinaire cafetaria Frites Boutiques wil ook vestiging in Enschede

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Fotograaf
    ENSCHEDE - Sterrenkok Lars van Galen van het gerenommeerde hotel-restaurant ’t Lansink in Hengelo (één Michelinster) en zijn compagnon Richard van den Hoeven willen ook in Enschede een Frites Boutique openen. De ondernemers hebben deze week hun culinaire cafetaria geopend in Hengelo.

    "Het is de bedoeling dat we eerst een succes in Hengelo worden en dan staat Enschede als eerste op ons verlanglijstje", vertelt van Galen op Enschede FM.

    Zoektocht
    De ondernemers willen binnen een half jaar een vestiging in Enschede. "We hebben nog geen pand op het oog, maar willen wel op een bepaalde plek zitten." Welke plek dit is houdt de kok nog voor zich. De uitstraling van de zaak zal in Enschede hetzelfde zijn als in Hengelo: "Strak en vernieuwend."

    Culinair
    Bij Frites Boutiques serveren ze geen simpele vette hap met mayo maar een chique Frites Ras el Hanout of een Frites Ciboulette. Aangezien de friet 'culinair' is, is de prijs daar ook naar vertelt de sterrenkok: "Het is een ambachtelijk product. Het is meer werk dan als je het uit de groothandel haalt." De frietjes inclusief saus gaan vanaf 3,25 euro per bakje over de toonbank. Of dat duur is, is volgens Van Galen aan de klant zelf.

    Beluister het volledige interview met Richard van der Hoeven hieronder terug.

    © Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM


    Deze berichten worden gemaakt door:

    foto

    foto




    Newsroom Enschede

    Neem contact op met de redactie:

    Roomweg 81
    7523 BM Enschede
    ( 053 ) 480 38 20
    enschede@tctubantia.nl

    foto